Свързани новини

29.10.2019 18:30

19’ победи в Банско: Човекът със златно WC загуби от раз

Видян 2579 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Протеже на подсъдимия екскмет Панайот Рейзи отива на втори тур в Созопол. Въпреки, че формално беше изключен от ГЕРБ Рейзи успя да прокара за водач на партийната листа Красимира Големанова, която е негов човек. Припомняме, че бившият градоначалник на морския град беше отстранен от поста си, поради разследване за корупция в размер на 2 млн.лв. По всичко личи, че той има шанс да запази ролята си задкулисно, поне в ОС. Големанова се класира втора с 32.68% и отива на балотаж срещу Тихомир Янакиев от БСП, за когото са гласували 45%.



Въпреки обвиненията в мегакорупция разследваният Рейзи остава на свобода. За разлика от него кметът на Несебър Николай Димитров остава в ареста по обвинение за купуване на гласове. Дори и задържан обаче, той уверено си извоюва нов мандат още на първи тур, където беше изправен срещу кандидат на ГЕРБ.Според жителите на Несебър победата на Димитров се дължи най-вече на протестен вот.



Без изненади мина гласуването в Симитли, където със соцпроцента над 93 93 на сто победи единственият кандидат Апостол Апостолов. Той започва вече пети мандат, подкрепен от всички партии.



Победа още на първи тур 87% получи и досегашният кмет на Котел Коста Каранашев от ГЕРБ, който по съвместителство е и мъж на земеделския министър Десислава Танева.



Тотален аут обаче получи градоначалникът в Банско Георги Икономов от ГЕРБ. След два мандата той оказа изритан още на първия тур, при това до голяма роля изигра публикация на 19’. Припомняме, че от 19’ първи разкрихме за новопостроената къща на Икономов на стойсност от 2 млн.лв., в която освен всички луксове имаше и позлатена тоалетна. Скистолицата бе взета от БСП!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

стрелец