Свързани новини

29.10.2019 10:44

Третокласник почина от хранително натравяне

Видян 1383 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 
Момче в трети клас от генералтошевското село Кардам почина, а сестра му – на 11 години, е приета в тежко състояние в болницата в Добрич, съобщи Про Нюз Добрич. Лекари предполагат, че става дума за натравяне, най-вероятно с храна.
Трагедията се разиграла в понеделник в семейство с шест деца в Кардам. След прием на храна децата се почувствали зле и бил повикан общопрактикуващият лекар. Той им изписал медикаменти. Две от децата обаче не се повлияли. Според запознати момчето починало в дома си.
11-годишното момиче бе прието за лечение в ранните часове на денонощието, сподели за медията директорът на Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич д-р Светозар Байчев. Детето постъпило в Спешно отделение в увредено състояние, настанено е в Детско отделение. В момента е на реанимация, стабилизирано е, каза д-р Байчев. Консултирано е с националния консултант по кардиология за Североизточна България, който препоръчал да бъде насочено към лечение в болница „Света Анна” във Варна. Има засягане на сърцето, учестена сърдечна дейност, най-вероятно токсикация, но не можем да кажем каква е причината за нея, обясни д-р Байчев. По думите му останалите деца от семейството се чувстват добре, нямат признаци като на приетото в болницата в Добрич момиче.

 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

близнаци