Свързани новини

27.10.2019 15:10

Мая ни тормози с агитация в деня за размисъл

Видян 2049 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна
Точно в 18,26 ч. в събота, деня за размисъл, на личния телефон на човек на 19 минути се обади глас, представил се за звънящ от името на Инициативния комитет на Мая Манолова. Проведе незаконна агитация за изборите в София в неделя. Веднага изпратихме сигнал до ЦИК чрез пресаташето на Централната избирателна комисия Силвия Симова, заедно с други наблюдавани нарушения.  Отговор нямаме. Същото обаче се е случило с Данка Василева от сайта на 24 часа, която също се е обърнала към комисията и е получила отговор, че "нямат разследващи функции". Интересно е, че в коментарите под първия й статус за тормоза, осъществен в деня за размисъл с агитация в полза на Манолова, самата Мая Манолова коментира иронично, че е хубаво, задето сме сигнализирали за нарушението и: "ще съм ви благодарна , ако информирате за резултата от проверката". Като човек, правил изборния кодекс и назначавал ЦИК-аджии - единият мина за този вот от БСП към ГЕРБ, Манолова сякаш предугажда, че оплакванията ще останат глас в пустиня и резултат няма да има.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 19 min.bg 27.10.2019 17:53

    Купуването продължава с пълна сила! ГЕРБ дават по 200 лева на глас в полза на Фандъкова Поредния цирк наречен местни избори организирани от шайката ГЕРБ достига своя апогей. В редакцията ни валят десетки сигнали, че групировката на човекът от Банкя масово купува гласове за провалената Йорданка Фандъкова. Брокерите на Бойко предлагат до 200 лева и обикалят из почти цяла София. Който не се съгласи да вземе парите е заплашван със саморазправа. Запознати се плановете на Борисов разкриха, че ако Фандъкова загуби от Мая Манолова както се очаква, ще се наложи да подаде оставка от поста на министър – председател, именно затова залогът е толкова голям.

  • 001 Я 27.10.2019 16:49

    Много сте нежни,бе!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.