Свързани новини

21.10.2019 17:32

Нинова: Общински горски дружества трябва да стопанисват българската гора

Видян 1556 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

      Лидерът на БСП Корнелия Нинова призова хората в Харманли: "Борете се с най-големия враг – страха, който всяват. Че ще ви уволнят от работа, че ще ви вземат бизнеса, че ще ви пострадат децата. Свободата е най-висшето човешко благо. Пазете резултата в изборния ден. В цялата страна постъпват сигнали, че отново се манипулира- ще подменят протоколи, има заплахи, издават се лични карти , с които да се гласува от името на мъртви души в списъците. Важно е да опазим реалния резултат."


"Скъпи жители на Харманли, благодаря ви, че сте дошли да подкрепим Надежда Колева за кмет и листата, в която има много млади, но и опитни и мъдри хора. Тук ми е лесно да говоря, защото всички си спомняте доброто управление на Харманли от  Михаил Лисков. Той ще бъде до Надежда и ще  й помага с неговият опит. Подкрепям кандидатите за кметове и общински съветници на БСП, но съм тук най-вече заедно да поемем ангажимент за конкретни политики. Нашите кметове поемат ангажимента да спасят общинските и държавните болници. Те са гръбнакът на българското здравеопазване, а са в истински колапс. Най-важното решение, за да стане това оздравяване факт, е болниците да не са търговски  дружества." Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова при посещението си в Харманли.


Тя изтъкна, че в общината е много болезнен въпросът с горите - когато кмет  беше Михаил Лисков, общинското  горско предприятие беше на печалба, тя влизаше в общината и стигаше до хората, а в момента незаконната сеч е ежедневие и общинското дружество е на загуба.


"Нашата политика е не да се дават на концесии благата  на общините, а да има общински дружества, които да ги стопанисват. Общинско ВИК, общинско сметосъбиране, общинско горско дружество. Така всички приходи ще влизат в общината и ще стигат до вас под формата на социални услуги", коментира Корнелия Нинова.


 


Тя призова хората на Харманли: "Борете се с най-големия враг – страха, който всяват. Че ще ви уволнят от работа, че ще ви вземат бизнеса, че ще ви пострадат децата. Свободата е най-висшето човешко благо. Пазете резултата в изборния ден. В цялата страна постъпват  сигнали, че отново се манипулира- ще подменят протоколи, има заплахи, издават се лични карти , с които да се гласува от името на мъртви души в списъците. Важно е да опазим реалния резултат." Нинова припомни направеното за  три години- БСП спечели президентските избори, увеличи двойно депутатите си в парламента, единствената партия с повишен брой на евродепутатите.


 


"БСП върви нагоре и ще го докажем на местните избори. Общото ни усилие ще доведе до крайния резултат, който искаме – надежда за Харманли и страната", заключи лидерът на БСП.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Кирил Десподов

Кирил Десподов отново е Футболист №1 на България

За четвърти път Кирил Десподов стана ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

везни