Свързани новини

18.10.2019 13:15

Стефан Сабрутев: За мен кметското място не е самоцел

Видян 1270 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


„Днес сме заедно в името на една кауза –  Смолян. Това е нашето място, в което пазим традициите, гордеем се с природните забележителности и история, с интелекта, таланта и борбеността на родопчани“. Това заяви кандидатът на БСП за кмет на Смолян Стефан Сабрутев по време на среща на граждани, на която присъства и лидерът на левицата Корнелия Нинова.  Той със съжаление отбеляза, че през последните години родното му място е печално известно с бедност, със скандали, с разбити улици – град, в който не се вижда перспектива, от който си тръгват и тези, които истински го обичат. Сабрутев подчерта, че сегашните управляващи не си служат с принципи и мисъл за общината и абсолютно липсва грижа и уважение към гражданите „Тяхното управление заменя компетентността с партийна дисциплина, публичността – с всяване на страх, а дългосрочната визия – с бърза печалба. Всичко това трябва да получи своя отговор на 27-ми октомври - с по-добри хора, с по-добри решения за по-добър живот“, категоричен бе той.



Сабрутев заяви, че за него кметското място не е самоцел, а възможност за подкрепа на хората и задоволяване на техните потребности: на предприемчивите за прозрачна и бърза администрация; на семействата - за сигурна и чиста околна среда; на възрастните - за допълнителна грижа; на младите - за реализация в близост до дома и приятелите. "Искам Смолян да е наш общ дом, който да подобряваме заедно с вас; в който природните и исторически забележителности са съхранени и по този начин носят не само гордост, но и просперитет на всички хора тук“, заяви той.



Сабрутев посочи като най-голям проблем на община Смолян - демографската криза, която според последни изследвания ще доведе областта от 120 000 жители сега до 20 000 през 2050 г. "Ето за това нашият призив е „Промени бъдещето“. Всички мерки в нашата програма са създадени, за да обърнем този негативен процес и да създадем нормална среда за живот и отглеждане на деца“, призова той.



„Обикаляйки селата, кварталите, аз виждам колко отчаяни и обезверени са хората. Няма никаква грижа за малките населени места, положението е наистина отчайващо“, сподели Сабрутев. Той допълни, че ежедневно получава сигнали за нередности, свързани с действията на сегашните управляващи. Като такива той посочи, че  „На улица „Добружда“ се асфалтира директно върху пясъка и тревата – без проект, по улиците няма тротоари, а догодина ни очаква воден цикъл, тоест, всичко направено в момента, отива на вятъра. "Днес ни съобщиха и за улица „Професор Асен Василев“, воден цикъл ще мине и оттам догодина и ще разруши бордюрите, които се поставят сега предизборно. Осем години липсваше адекватно управление, сега, в последния момент изпълняваме обещания, които ще струват скъпо на всички нас и в настоящето“, заключи Стефан Сабрутев.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

скорпион

Един ден, в който ще гледате философски на живота

Един ден, в който ще гледате философски на живота и ще