Свързани новини

18.10.2019 09:26

С агресия и лъжи не се управлява, рече кметът на Мая

Видян 2271 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    "С агресия, с лъжи град не се управлява. София е свободен град на свободни хора. Беше направен опит преди няколко години да бъде похитен. Тогава г-жа Манолова беше зад оградите, които я отделяха от хората. Това, което трябва на града е да продължим промяната, да ускорим темповете на развитие, защото градът ни има огромен шанс в момента. В момента София има уникален шанс да привлече стратегически инвеститор във високотехнологичното производство. Това означава икономически растеж, по-високи доходи, развитие на местния бизнес", заяви кметът Йорданка Фандъкова на Мая Манолова.


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 СВЕНЛИВАТА КРАДЛА 20.10.2019 11:41

    СВЕНЛИВАТА КРАДЛА (по Илф и Петров, Дванадесетте стола, гл.8) "Кметицата на столицата бе стеснителна изпечена крадла. Цялото й същество протестираше против кражбите, но тя не можеше да не краде. Крадеше и се срамуваше. Крадеше постоянно, постоянно се срамуваше и поради това нейните гладко епилирани бузички винаги пламнееха от руменината на смущението, срама, стеснителността и неловкостта. Светът не е виждал още такава свенлива крадла като Йорданка Фандъкова."

  • 003 Anonimen 18.10.2019 22:47

    Управлява се само с безропотно послушание и некадърност!

  • 002 Добри Божилов (блокиран) 18.10.2019 13:05

    Бойко панически потулва скандала с Портних, който завлича ГЕРБ в канала… Невиждана цензура, блокирания на всеки по-влиятелен в Мрежата… Вероятно заради мега-резила на Портних, който ще срути изборите, е предприета безпрецедентна цензура. Всички виждате, че в официалните медии нищо не се говори. Но през социалните мрежи всичко изтича и ГЕРБ изтичат, заедно с Портних, в канала. Затова бе предприета най-невижданата до момента атака по спиране и блокиране на акаунти. Основните инфлуенсъри са ударени, а също и агресивни към властта сайтове, от типа на „Афера“. Всеки, който пише за Портних, изгаря. Всъщност, заради него изглежда изгоря дори Боби Михайлов – за да се отвлича вниманието. Разбирате ли какво става! Ако падне и Варна, рухва всичко. Но не е само това. Резилът е за целия ГЕРБ, и ще повлече и страната. Опитват се панически да го потулят, но няма да стане. В израелски сайтове, и на водещи телевизии го има. Това е краят на ГЕРБ, споделяйте, колкото повече се знае Истината, толкова по-бързо рухват…

  • 001 Anonimen 18.10.2019 11:13

    Вестничето май смени резбата, щом като се скъса да хвали срамежливата крадла.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

скорпион

Днес може да се сблъскате с някои вътрешни съмнения

Днес може да се сблъскате с някои вътрешни съмнения, но