Свързани новини

17.10.2019 13:31

Първанов издигна подсъдимата и изхвърлена от БСП Магдалена Иванова за кмет

Видян 1955 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Подсъдимата за присвояване на над 1 млн. лв. на община Златица - Магдалена Иванова ще се яви на предстоящите местни избори  като кандидат на ПП АБВ.


Оказа се, че след като от БСП са я изхвърлили, предвид компрометираната й личност и обвиненията на Софийски градска прокуратура към нея, Магдалена Иванова е пристанала" на отлюспените преди години от партията столетница - АБВ.


Магдалена Иванова не могла да се примири с факта, че партията, която години наред й гласуваше доверие и я издигна за кмет на Златица, в момента се е отдръпнала от нея и издигна друг кандидат за кмет на общината - Стоян Генов.


Според запознати Иванова дори била наредена на едно от задните места за кандидати за общински съветници, с което й се дало ясен знак, че местните социалисти вече не я искат. След като разбрала, че няма как да повлияе на партията майка, Иванова започнала трескаво да си търси друг приемник, който да я излъчи като свой кандидат. За издигането и от ПП АБВ спомогнал дори и скандалния ромски барон и бивш затворник Цветелин Кънчев.


Топлата връзка между Цветелин Кънчев и Магдалена Иванова не е тайна за местните жители. Въпреки, че не е общински съветник Кънчев присъства на всяко заседание на ОС, за да надзирава своите 4 общински съветници как гласуват. От години той има желание да управлява Златица не за друго, а защото на територията на общината се намират три от най-големите минно-добивни предприятия. На последните кметски избори през 2015г. година негов кандидат стигна до балотаж с Иванова, която спечели защото обеща, че няма да се коалира с него. На тези местни избори за кмет на Златица излизат 10 претендента.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

стрелец