Свързани новини

15.10.2019 16:43

Полфрийман на свобода

Видян 1777 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Австралиецът Джок Полфрийман се очаква да напусне центъра за временно настаняване в Бусманци още днес, предаде OFFNews.bg



Двама австралийски дипломати влязоха в центъра. Те носиха със себе си и папка с документи. Както вече знаете той бе освободен предсрочно от затвора и настанен в Бусманци поради липса на валидни документи за документи. Той има пасаван от австралийското посолство.

Процедурата за настаняване на Джок Полфриймън на външен адрес е в ход, проверява се дали условията са изпълнени.Това каза министърът на вътрешните работи Младен Маринов. Вчера адвокатът на Полфриймън е внесъл искане да бъде освободен от дома в Бусманци и да бъде настанен на външен адрес. Трябва да се изпълнят определени изисквания, за да се случи това. Днес очаквам доклад на директора на дирекция "Миграция" дали всички тези условия са изпълнени", заяви още Маринов.

Двама австралийски дипломати са в центъра Бусманци с документи за Полфрийман,  съобщи Нова тв. Той бе освободен предсрочно от затвора, след като изтърпя две трети от присъдата си за убийството на Андрей Монов и настанен в Бусманци поради липса на валидни документи за самоличност. Австралийското посолство му издаде пасаван.






Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

телец