Свързани новини

14.10.2019 13:43

Станишев: На Пловдив му отива интелигентен кмет като Николай Радев

Видян 1352 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    „На Пловдив му отива кмет, който е интелигентен, разумен, умерен и който може да върши нещата. Такъв е Николай Радев – човек с личен авторитет и много уважаван директор на Английската гимназия. В Пловдив, в Русе и на други места в страната, където бях през последните дни, за да подкрепя кампанията на кандидатите на БСП за местна власт, много ясно личи стратегията на ГЕРБ и ВМРО за изборите – театър с разпределени роли на статукво и алтернатива“. Това каза президентът на ПЕС и български евродепутат Сергей Станишев.


„Основата цел е властта да бъде запазена на всяка цена в рамките на управляващата коалиция, представяйки кандидатите на коалиционните партньори като носители на промяната. Това е така защото ГЕРБ са изчерпани, а техните кандидати най-често са в пирамида от зависимости. А за да успее стратегията, в надпреварата участват и мюрета, които да разпиляват протестния вот и да отвличат гласове от основната опозиционна сила - БСП. Нека пловдивчани не се заблуждават кой е автентичният кандидат на левицата и кой реално носи промяна. На Пловдив му отива кмет, който е интелигентен, разумен, умерен и който може да върши нещата. Такъв е Николай Радев – човек с личен авторитет и много уважаван директор на Английската гимназия.“


Това заяви президентът на ПЕС и български евродепутат Сергей Станишев в града под тепетата. Той подчерта, че кандидатурата на Радев е символна за Пловдив, защото той умее да работи с хора, а стотиците успешно подготвени от него ученици доказват способността му да се грижи и за бъдещето.


 


„На евроизборите се прогнозираше фантастичен възход на популизма, но такова националистическо цунами не се случи. Напротив, вече виждаме пробойни дори в популистките мантри на лидери като Виктор Орбан. Вчера опозицията в Унгария постигна историческа победа в Будапеща и пропука този модел. В България левицата има исторически шанс да сложи край на порочния модел на ГЕРБ чрез силно представяне на местните избори“, добави Станишев.


Освен Николай Радев, в червения рейд в Пловдив се включиха също областният председател на БСП Георги Гергов, народният представител Теодора Халачева, кандидатите за районни кметове - Тодор Стоилов за р. Централен, Атанас Баташки за р. Северен, Добромира Тошева за р. Тракия, Ангел Иванов за р. Южен, Десислава Йорданова за р. Западен и Йордан Василев за р. Източен.


Група млади хора поканиха Станишев на кафе в Капана, за да поговорят как ще се отрази Брекзит на българите, с какви средства ЕС ще се справи с бежанската криза, за Дъблинския регламент и охраната на външните граници на Евросъюза. Там Здравка Минева, млада поетеса,  му подари първата си стихосбирка "Дистанция".


Както и в други предизборни кампании, когато е посещавал Пловдив, той не изневери на стила си лично да поговори с пловдивчани, раздавайки рекламни материали от единия до другия край на Главната. В червения рейд се включиха също областният председател на БСП Георги Гергов, народният представител Теодора Халачева, Николай Радев с екипа си районни кметове - Тодор Стоилов за р. Централен, Атанас Баташки за р. Северен, Добромира Тошева за р. Тракия, Ангел Иванов за р. Южен, Десислава Йорданова за р. Западен и Йордан Василев за р. Източен.  


Станишев се спря и на щандовете с пчеларите, от където си купи буркан мед и увери производителите, че български евродепутат от групата на социалистите е ангажиран с проблемите им. На връщане продавач на балони му подари червен с формата на меч, а той го връчи на Николай Радев със заръката да победи опонентите си. Не липсваха и популярните селфита, които младежи си направиха с президента на ПЕС.


Днес Станишев продължава срещите си с граждани и кандидатите на БСП за местна власт в Кърджали и Сопот.


 


 


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Александър Ресиловски 14.10.2019 14:25

    ПРЕСТЪПЛЕНИЕ – пар екселанс! Политическа пропаганда, чрез използване на деца! Прокуратура – няма, защото и тя служи на същия тоя престъпник от снимката! https://svobodnoslovo.eu/wp-content/uploads/2019/10/72292042_2449486062006141_4212017643424579584_n-678x381.jpg

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

везни