14.10.2019 11:00

TollPass представя на транспортните компании с автомобили над 3.5 тона бордово устройство за автоматично отчитане на тол такси

Видян 1861 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   “Интелигентни трафик системи” АД представя на собствениците на тежкотовaрни автомобили и автобуси бордово устройство, което да използват при старта на тол системата.


 


  Бордовото устройство TollPass OBU e сертифицирано за автоматичен толинг. То ще предава данни в реално време и ще отчита дължимите такси автоматично.


 


  TollPass OBU е решение за транспортните компании, които ежедневно осъществяват доставки или превоз на пътници. Заедно с тол платформата за регистрация и мониторинг TollPass.bg ще осигурят цялостно решение за тол таксуване.


 


  Предимствaтa на бордовото устройство TollPass са сигурност, точност и удобство при работа. Не изисква специализиран монтаж и се захранва от запалката на автомобила. Менюто е на български език и дава възможност шофьорът да сменя броят оси на автомобила, което е изискване според българската нормативна уредба.


 


   TollPass бордово устройство предава данни в реално време, което позволява на собствениците на тежкотоварни автомобили и автобуси да упражняват непрекъснат контрол над превозните си средства.


 


   Софтуерът на TollPass OBU се обновява дистанционно и на устройството се получават функционални съобщения, които дават обратна връзка и информация на шофьорите.


 


   До официалния старт на електронното тол таксуване на автомобили над 3.5 тона електронните винетки остават валидни за всички превозни средства Vinetki.bg.


 


   “Интелигентни Трафик Системи” АД е национален доставчик на услуги за електронно таксуване на пътни такси – електронни винетки и тол, и официален партньор на АПИ.


 




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

близнаци