Свързани новини

12.10.2019 17:10

Борисов: Брюксел да спре с нападките към Турция

Видян 2374 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 „Ще настоявам пред Брюксел да спре с непрестанните нападки към Турция”, заяви премиерът Бойко Борисов по време на откриване на 15-тото Национално животновъдно изложение Сливен 2019.


"Брюксел е далеч, а турската граница е близо - никаква ограда, никакви мерки, нито лагери не могат да спрат мигрантите, ако започнат да ги пускат и да идват стотици хиляди", заяви Борисов.


Премиерът за пореден път подчерта, че имаме ясна уговорка с турския президент Реджеп Ердоган, когото той нарича „моят приятел Тайпи”.  „Турските власти стриктно спазват споразумението”, категоричен е Борисов."Не виждам никакъв смисъл да строим огради и да подготвяме лагери", посочи още той.


 




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Друг Anonimen 12.10.2019 19:00

    Съдбата на кюрдите е типична за васалите на чичо Сам.Подобна беше и на южновиетнамците, такава ще бъде и на афганистанцките управляващи, Съдбата на кюрдите е типична за васалите на чичо Сам.Подобна беше и на южновиетнамците, такава ще бъде и на афганистанцките управляващи ... Ако в празните глави на туземната колониална администрация и сега не светне бембяна лампичка ще преживеем Третата национална катастрофа. Хафез Асад заложи на РФ и успя да спаси Сирия... ... Ако в празните глави на туземната колониална администрация и сега не светне бембяна лампичка ще преживеем Третата национална катастрофа. Хафез Асад заложи на РФ и успя да спаси Сирия...

  • 001 Anonimen 12.10.2019 18:58

    Чичо САМ пришпори туземната колониална администрация да лиже задниците на шиптърите и македонистите, заради идеята да компенсира загубата на Турция със съюз на Албания, Македония и подмандатната територия под ръководството на Гърция. "ДИСКУСИОНЕН КЛУБ" с водещ ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ (11-10-2019), гост: доц. д-р Валентин Вацев БЪЛГАРСКА СВОБОДНА ТЕЛЕВИЗИЯ БСТВ на живо - "ДИСКУСИОНЕН КЛУБ" с водещ Велизар Енчев Гост: доц. д-р Валентин Вацев –политически анализатор Тема: ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ЦИНИЗЪМ ПО СВЕТА И У НАС: ПРЕДАТЕЛСТВАТА НА ГОСПОДАРИТЕ И НА ВАСАЛИТЕ https://www.youtube.com/watch?v=M-KtdHyePwc

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

водолей