Свързани новини

27.03.2009 18:24

Борисов: Ако ДАНС не са проверили кой работи при тях що за ДАНС са?

Видян 2273 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ако ДАНС не са проверили кой работи при тях що за ДАНС са. Това каза днес столичния кмет и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде БГНЕС.


Коментарът на Борисов бе във връзка с обвинението на премиера Сергей Станишев, че икономическият експерт на ГЕРБ Тошко Тодоров е служител в ДАНС, която е деполитизирана структура и в същото време част от състава на политическа партия. По-рано днес премиерът каза още, че Тодоров е прикривал източване на ДДС като ръководител на НАП в Добрич. Според Борисов от ДАНС са поканили Тодоров за служител, защото е добър експерт, но ако агенцията не е проверила на какъв човек предлага договор, то тя не си върши работата. „Твърдението на Станишев не е ли клевета- той говори с предположения. След дебата премиерът се е уплашил и е започнал да уволнява. Треска ги тресе от БСП”, с тези думи столичният кмет коментира уволнението на Тошко Тодоров от агенцията. Тодоров обаче обясни, че е с неясен статут в ДАНС, защото сключеният граждански договор със звеното е бил взет от него, което не е равно на уволнение. БСП нямат икономически експерти, както нямат и икономическа програма, допълни Борисов. Според него разчетеният бюджет е до август месец тази година и след това държавата ще фалира. Лидерът на ГЕРБ призова всички десни формации да му се извинят заради твърденията си, че след телевизионният дебат между Станишев и Борисов има постигнат консенсус и коалиция БСП-ГЕРБ е възможна. Столичния кмет подчерта, че скандалът с Тошко Тодоров е насочен единствено срещу ГЕРБ. „Скандала с икономическия ни експерт съсипа добрият тон, който толкова тренирахме с премиера”, каза още Борисов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

стрелец

Събитията днес може да ви тласнат към самооценка и преразглеждане

Събитията днес може да ви тласнат към самооценка и