Свързани новини

08.10.2019 15:14

Карбовски: Отнемането на деца е реалност

Видян 2124 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Заставам с името си и лицето си, за да кажа ясно - не е фалшива новина, че деца се вземат от училище без знанието на родителите”, заяви журналистът Мартин Карбовски на сайта си Lentata.com. “Вече има няколко такива, засега единични случаи”, подчерта той.  „Зловещо медиите да твърдят едно, а хората по селата да разказват съвсем друго”, посочи журналистът.


 „Социалните трябва да застанат пред обществото и да опровергаят или потвърдят как се взимат деца от семействата - по анонимен сигнал ( или както казват медиите, че това е невъзможно ) и от училище, (както казват пак медиите, това са слухове). Но нашият екип беше в с. Балша, Софийско и разбра друго”, посочи Карбовски. Той представи случай от преди дни.


„Три деца са взети - две малки са взети от дома им от ръцете на майката. Третото дете Цветелина е било на училище и е взето оттам по думите на родителите и свидетели”, разказа той.


„По техните думи - децата са взети по анонимен сигнал. А документите, които ни предостави майката (и баба на другите две деца) пише, че децата са в риск от насилие. За това нашият екип не може да гарантира, имаме само изявления на съседи, че семейството е бедно, но сговорно и самоиздържащо се”, пише журналистът. Същевременно става ясно, че и двамата родители работят, доходът им е общо около 1500 лв, но се разпределя върху много хора.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Мартин Карбовски 08.10.2019 16:02

    Представителите на медиите поискаха коментар за вчерашните събития в Сливен, когато паникьосани родители взеха децата си от училище. "Няма да коментирам лъжите, които тиражирате. Отидете и вижте кой лъже в Сливен. Да се престане с тези костинбродски неща. Лъжат хората и ги мамят", отвърна възмутено Борисов. Мартин Карбовски категорично не МУ вярва: НЕ Е ФАЛШИВА НОВИНА https://www.lentata.com/page_15556.html Ето какво потвърждава Екатерина Иванова - майката от Балша: … https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=nDZC76ZaGUM

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

козирог