Свързани новини

05.10.2019 17:21

Премиерът обеща 360 млн. лв. за по-високи учителски заплати догодина

Видян 1870 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Министър-председателят Бойко Борисов поздрави учителите по случай Международния ден на учителя. Той им благодари за старанието и грижите, които полагат за децата.


"Честит празник на всички учители! Силно ценя Вашата работа и Ви благодаря за старанието и грижите, които полагате за децата на България. Майка ми беше учителка и добре знам как дълги години сте били с несправедливо малки заплати, но въпреки това винаги сте вършили Вашата работа професионално и с любов. Но времената се променят, а Вие заслужавате нещо повече от добри думи", написа премиерът Бойко Борисов във фейсбук по повод международния ден на учителя.


В посланието си в социалната мрежа премиерът потвърждава ангажимента на правителството и управляващото мнозинство възнаграждения на учителите чувствително да растат и условията, в които работят да се подобряват.


"Като премиер на България и председател на най-голямата партия в Народното събрание, потвърждавам ангажимента на правителството и управляващото мнозинство, Вашите възнаграждения чувствително да растат и условията, в които работите да стават все по-добри. Още в бюджетната прогноза за 2020 г. са разчетени допълнително 360 млн. лв. за по-високи учителски заплати, което е поредната стъпка към обещанието ни за двойно увеличение в рамките на мандата. Вярвам, че Вие го заслужавате и че всички българи подкрепят тези политики, оценявайки Вашата ключова роля в обществото", написа Борисов.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Елена Гунчева 05.10.2019 20:43

    Гледам, Деветоданестият поздравява учителите с празника. „Силно ценя Вашите усилия….“.ююЯвно фактът, че майка му е била учителка, не е допринесъл с нищо поне за елементарна грамотност! Грамотните ще разберат, другите ще се чудят какво искам да кажа…. Деветоданестият обещава и много, много пари за учителите. Той знаел от майка си как били подценявани. Ами тогава не бяха, Баце, не бяха. И професията беше уважавана. За подценяването й допринесоха илитерати като теб, простаци, за които образованието и интелекта са много подозрителни. А и никой не може да обещава като теб. Ти и на сестрите беше обещал! Явно срам нямаш!

  • 001 Изтече запис на Слави и Бойко – правят мега коалиция и с ДПС, основен враг им е Радев 05.10.2019 20:16

    Тъй като има определени маркери (пиукване през няколко минути), това навежда на мисълта, че записът е направен от ДАНС, и че вероятно едно от двете лица е било официално подслушвано. По-вероятно е това да е бил Трифонов, който е наблюдаван от службите, заради обстоятелството, че не плаща никакви данъци и почти всичките му приходи отиват в офшорки. … СТ: Дават ми вече 12%. Със сигурност заедно сме над Корнелия. ББ: Повече си – на 15%, ама съм им казал да не те обявяват, че може да навредиш и на ГЕРБ. СТ: Това си е твърдо мнозинство. Няма да ни трябват нито Патриотите, нито психо-десните. ББ: Да, яко е така. И аз не искам и да чувам за психарите. Тия са луди наистина. СТ: Да ги оставим на Корнелия тогава. (Бойко се смее) ББ: Да, нека си направят коалиция БСП и Плевнелиев. Но ти си важен, за да не изпревари БСП ГЕРБ, че доста се доближиха. Незаменим си за това. СТ: А с Радев как ще се оправим? ББ: Там ще е по-трудно. Много популистки се държи, харесва го народът. Много точки трупа. Може да не го бием и заедно. Но с ДПС ще го изместим със сигурност. СТ: Ако ДПС официално ни подкрепи, може да ни убие. ББ: Това ще го правим само ако има смисъл. Ако няма, ще е като сега – даваш им тайно министри и пари, и те подкрепят откъм тъмното, без никой да ги вижда. СТ: Е, какво значи “да има смисъл”. Като си имаме свое мнозинство без тях, какво повече… ББ: Смисъл има, ако заедно с теб, и с ДПС, направим над две трети депутати. Тогава можем да променим Конституцията и да вкараме президентска или полу-президентска република. После предсрочни избори за президент, и Радев изгаря.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

стрелец

Събитията днес може да ви тласнат към самооценка и преразглеждане

Събитията днес може да ви тласнат към самооценка и