Свързани новини

05.10.2019 17:06

Борисов отново в ОАЕ

Видян 2343 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Премиерът Бойко Борисов замина с малкия самолет на МС и без журналистите, които винаги го съпровождат на работно посещение в Обединените арабски емирства (ОАЕ), съобщиха от правителствената пресслужба. В делегацията ще участват още министърът на финансите Владислав Горанов и министърът на икономиката Емил Караниколов.
В рамките на двудневната визита Борисов ще проведе среща с престолонаследника на емирство Абу Даби и заместник-върховен главнокомандващ на въоръжените сили на ОАЕ шейх Мохамед бин Заид Ал Нахаян, което не е равностоен на неговия, а на Каракачанов пост.
Ще бъдат обсъдени възможностите за конкретизиране на формите на сътрудничество в областта на инвестициите, икономиката, транспорта, високите технологии, енергетиката, туризма и сигурността, се посочва в съобщението до медиите.


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 05.10.2019 20:13

    На слизане от самолета Бойко Борисов изтърси: „Как е нашият приятел?“. Ама за КОЙ приятел, не уточни. За несведущите, АФЕРА е длъжна да уточни, че днес певицата Цветелина Янева, спътница на Делян Пеевски, празнува 30 годишен юбилей и ще се лее шампанско в Дубай. Където е и Делян Пеевски. Ще отиде ли на рожденния ден Бойко Борисов, барабар с личните си министри? Борисов този път не танцува „мирния танц“ със саби, защото в реално време танцува по острието на сабите. Както писа преди дни АФЕРА, Делян Пеевски иначе се въздържал напоследък на вдига телефона на Борисов, щото и Пеевски е хаберлия какво иде. Но като му дойде на крака онбашията, как да не му сервира шампанското?! От напълно безсмисленото посещение на ОАЕ, очевадно е, че на-яркото събитие е рожденния ден – юбилей на Цветелина Янева. Останалото е пълнеж. П.П. Обикновено Борисов пътува с големия самолет и води сто баджак журналя със себе си, а този път съмнително, почти нелегално, се изнесе с малкото самолетче за уикенда до Дубай.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

стрелец

До обяд ще ви е малко напрегнато

До обяд ще ви е малко напрегнато, особено ако сте имали