Свързани новини

05.10.2019 16:10

Слави учреди партията си закрито

Видян 2609 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Слави Трифонов, както 19’ първи написа с абсолютна точност като време и място, учреди партията си в събота, в зала Rainbow Plaza и стана неин лидер. Въпреки многобройните критики, новият политически проект все пак ще носи името Няма такава държава. Откриването премина при закрити врата, нищо че досега хората на Слави претендираха, че се борят именно за прозрачност.Охранители пазеха входа, а делегатите влизаха в залата само с пропуск.
Дошлите още преди обед учредители от цялата страна, бяха вкарани около два часа преди началото на заседанието зад вратите на сградата, в която беше събранието. В крайна сметка събитието продължи по-малко от 20 минути при липса на публична информация, без достъп на медиите.
Самият шоумен пристигна малко преди обявеното начало. А след неговия край никой от делегатите не говори пред медиите. Все още няма и информация кой влиза в ръководството на партията и кои ще бъдат нейните лица.  От излъченото по-ксъно видео се видя, че от сценаристите само Иво Сиромахов не се оказа сред заседаващите в президиума.
От него стана ясна и основната тема на казаното през въпросните 20 минути. Очаквано Трифонов отново повдигна темата за своя референдум и закона за пряката демокрация. „Този референдум и решенията от него трябва да бъдат приложени в действие, независимо от това дали на някой му харесва или не”, категорично обяви той. “Искрено съзнавам какво правя. Искрено осъзнавам отговорността, която поемам”, подчерта Слави в края на обръщението си към делегатите. И се обяви за "инструмент" на "суверена" в стил Доган.


 

 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Богомил Бонев 06.10.2019 17:09

    Партията под прикритие на Славчо тайно се обявила за въвеждане на правила, които противоречат на Конституцията. Нормално, сценаристите не са я чели. Лошото е, че и бъдещите будали-избиратели, не мислят да я прочетат.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

водолей