Свързани новини

02.10.2019 14:03

Тръмп: Не целят импийчмънт, а преврат срещу демокрацията в САЩ

Видян 1778 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Американският президент Доналд Тръмп обяви, че усилията на демократите само изглеждат като насочени към предсрочното му сваляне от власт, а всъщност става въпрос за преврат, с който да лишат американците от техните права и свободи.


В нощта срещу сряда той туитна: „С информацията, която получавам всеки ден, стигам до заключението, че това, което се разиграва не е импийчмънт. Това е преврат, целящ да отнеме властта на народа“. Според него демократите съвсем сериозно искат да отнемат „свободите, избора, Втората поправка, религията, стената на границата и другите дадени от Бога права на гражданите на САЩ“.


Повечето коментатори са на мнение, че без импийчмънт, демократите имат твърде малък шанс да постигнат победа срещу Тръмп на изборите през 2020 г., Той  все повече консолидира републиканския вот и средната класа зад гърба си.


Представители на партията на президента вече вкараха в употреба думата „преврат“, но дори и още по-опасното и познато на американците словосъчетание „Гражданска война“.


Важно е да се напомни, че предсрочно сваляне на Тръмп от поста не води до избори, а до заемането му от вицепрезидента, който също е републиканец. И би дало супер старт на новата кампания на милиардера за Белия дом, с която да дублира победата си от 2020 г., тъй като всъщност импийчмънтът, както се разбра, няма никакво законно основание, а разкрива престъпления на демократическия кандидат, признати от самия Байдън, които все някога трябва да се разследват, защото става въпрос за корупция за поне 3 милиона долара, използване на служебното положение за облагодетелстване на сина му, вмешателство в политиката на чужда държава.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

скорпион