Свързани новини

02.10.2019 17:24

Появи се видео от нощта на убийството на Андрей Монов

Видян 2588 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Видеокадри от охранителни камери от нощта на убийството на Андрей Монов от австралиеца Джок Полфрийман бяха публикувани в YouTube. Записът, озаглавен Истината за Полфрийман, е анонимен и явно е разпространен от поддръжници на австралиеца. Авторите му твърдят, че е взет от кориците на съдебното делото. Те твърдят, че прокуратурата никога не е разпитвала голяма част от свидетелите на инцидента, които биха могли да го представят в различна светлина.
Тъй като на места записът е неясен, авторите обясняват с текст какво "какво се случи вечерта на 28.12. 2007 г. и как е постъпил тогава Джок Полфрийман" и препоръчват да се гледа на голям екран.
Във вторник Върховният касационен съд реши делото за възобновяване на производството за условното предсрочно освобождаване на австралиеца да бъде изтеглено на по-ранна дата - на 7 октомври. Мотивите са свързани с големия обществен интерес. За касационното дело ВКС беше сезиран от главния прокурор Сотир Цацаров, след като състав на Софийския Апелативен съд постанови Джок Полфрийман да бъде освободен, след като е излежал 12 години от 20-годишната си присъда.

Виж видео ТУК!


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 българин-реалист 03.10.2019 07:54

    1-ви, прав си.Тия младежи не са деца.Те са тълпа надрусани гамени.Същите дето се бият преди и след всеки футболен мач и дето мятат павета по автобуси и тролеи.

  • 001 ядосан българин 02.10.2019 21:54

    От въпросното видео, което е манипулирано с натрапчиви надписи, се вижда, че няма никакво спречкване и бой с цигани, а има един психопат, който решава да се бие с петнайсетина младежи. Тия младежи не са деца на патоанатоми като австралиеца, не са били касапи като него, нямат и ножове даже за клане. Като толкова се търси истината, защо качилият това видео трие всички коментари, които не са съгласни със защитата на един ОСЪДЕН УБИЕЦ. УБИЕЦ!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

телец

Емоционалното напрежение може да надделее днес

Емоционалното напрежение може да надделее днес,