Свързани новини

27.03.2009 08:56

Цветанов: "Тодоров е на граждански договор в ДАНС"

Видян 2774 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"По никакъв начин не бих казал, че с участието си Тошко Тодоров е нарушил регламента на дебата между БСП и ГЕРБ!", каза председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов пред бТВ, цитиран от БГНЕС.


Тошко Тодоров, икономическият експерт на ГЕРБ, който участваше в диспута между Сергей Станишев и Бойко Борисов, от вчера е с прекратен граждански договор за сътрудничество с ДАНС. Тодоров има 15 г. трудов стаж като данъчен служител и когато напусна системата на НАП го поканихме в ГЕРБ, уточни Цветанов. С него имахме добри контакти по времето, когато работих в МВР и той съдействаше за откриване на ДДС измамите. Данъчната система трябва да работи с правохранителните органи, допълни председателят на ГЕРБ. Тодоров не е бил в никакви трудови-правови отношения с ДАНС. Може би ДАНС търсейки най-компетентните хора са го привлекли като добър специалист за консултации. Знаехме, че агенцията го ползва като специалист, но той е в нашия икономически екип, посочи Цветанов. Тошко Тодоров е експерт и той е имал тази отговорност да говори за това. Независимо какви мерки ще лансира премиерът Сергей Станишев се вижда, че страхува да се покаже какво става. Цветанов беше категоричен, че няма "стиковане" между ДАНС и ГЕРБ за участието на Тошко Тодоров в телевизионния дебат. Цветанов коментира мнението на представители на старите десни партии за сближаване на БСП и ГЕРБ, че не отговаря на истината. Тошко Тодоров е бил експерт по ДДС измамите и от няколко месеца е привлечен като експерт в ГЕРБ след напускането му на НАП. От 1 март е привлечен като специалист на граждански договор към ДАНС, уточни Цветанов. Тодоров е споделил с ръководството на, че има предложение от Агенцията да участва като експерт по данъчните измами. Цветанов каза, че не знае за разговор между Бойко Борисов и ДАНС за наемането на Тошко Тодоров като експерт в Агенцията. Според Цветанов Тодоров е много конфеденциален човек и не приема коментарите около него. В отговор на въпрос дали ГЕРБ работи със световна ПР-агенция, Цветанов каза, че ГЕРБ не работи с никаква ПР-агенция.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

овен

Особен ден, предизвикателен, пълен с изненади

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Особен ден, предизвикателен, пълен с изненади. Ще се