Свързани новини

30.09.2019 09:25

Одисей, Краснодар, Карлос и Елен за общински съветници – хората, които управляват кмета

Видян 2359 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

     София всъщност се управлява от Столичния общински съвет – без неговото решение с мнозинство от 31 съветници, един кмет не може да оправи дори най-малката уличка или да боядиса училище. Затова е много важно на изборите да се прецени КОЙ ИМА И КОЙ НЯМА СЪВЕТНИЦИ, понеже без тях кметовете са напълно безсилни.


Букетът от кандидати предлага не само ярки личности, но някои от тях със сигурност ще привлекат вниманието на избирателите, освен с качествата си и със своите имена. 19 минути избра своите фаворити по този показател.


Нашият тотален шампион в това отношение е в червената листа. БСП издига КРАСНОДАР БЕЛОМОРСКИ за общински съветник. Името му е изцяло географски издържано. Краснодар е съвсем близо, но до брега не на Бяло, а на Черно море, даже в неговия край е олимпийската столица от 2014 г. и курорт номер 1 на Русия – любимия на Путин като резиденция Сочи, където този уикенд имаше кръг от Формула 1. Русия има Бяло море, ала то е доста на север. А онова, на което ние казваме Бяло, а всъщност е Егейско море – част от Средиземно море, съседства с Черно и двете са свързани посредством тънък естествен канал.


ОДИСЕЙ СПАСОВ е не само кандидат за общински съветник, но има своите големи шансове да стане районен кмет на Подуяне от ВМРО. В групата на патриотите водач на съветническата листа е КАРЛОС КОНТРЕРА, известен и деен участник и в последния местен парламент, чието име – както се разбира по фамилията, се дължи не на оригинален замисъл на родителите, а на кръвната връзка – в случая с Острова на свободата Куба.


ЕЛЕН ГЕРДЖИКОВ, досегашният, а вероятно и бъдещ председател на Столичния общински съвет пък е най-интересното име в листата на ГЕРБ. За него това ще бъде четвърти мандат в местния парламент. Малцина знаят, че именно председателят му е човекът, който ако реши, МОЖЕ ДОРИ ДА НЕ ДОПУСНЕ ЗА РАЗГЛЕЖДАНЕ ИДЕИТЕ И ПРЕДЛОЖЕНИЯТА НА КМЕТА, ДАЖЕ Е В СЪСТОЯНИЕ ДА НЕ ГО ПУСНЕ В ОТПУСКА, АКО СИ ПОЖЕЛАЕ. Пак на СОС и неговия председател е КОНТРОЛЪТ НА ОБЩИНСКИТЕ ДРУЖЕСТВА И ИЗБОРЪТ НА ТЕХНИТЕ РЪКОВОДСТВА, В ТОВА ЧИСЛО И ОТГОВОРНОСТТА ЗА ТЯХНАТА РАБОТА. Нещо, което малцина – ВКЛЮЧИТЕЛНО КАНДИДАТ КМЕТОВЕТЕ БЕЗ ОПИТ И ПОДГОТОВКА, НЕ ОСЪЗНАВАТ, ПРАВЯТ СЕ, ЧЕ НЕ ЗНАЯТ ИЛИ НАРОЧНО ЗАБЛУЖДАВАТ ХОРАТА. Шефът на СОС е истинският властелин на София.


Снимка: Капитал



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

козирог

Преди обяд ще сте още под въздействието на вчерашни впечатления

Преди обяд ще сте още под въздействието на вчерашни