Свързани новини

27.09.2019 13:16

Търгът за детската болница е възобновен

Видян 1014 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Министерството на здравеопазването възобновява обществената поръчка с предмет: „Избор на изпълнител за извършване на инженеринг (проектиране, строителство и авторски надзор) на Национална многопрофилна детска болница", съобщиха от ведомството. Това става възможно след като с Определение № 965/05.09.2019 г. на Комисия за защита на конкуренцията беше оставено без уважение искането за налагане на временна мярка "спиране на процедурата" по обществената поръчка за извършване на инженеринг на Национална многопрофилна детска болница. Определението на Комисия за защита на конкуренцията не е обжалвано пред Върховния административен съд и към настоящия момент също е влязло в сила, допълват от МЗ.


Търгът беше обжалван от Камарата на архитектите, според които процедурата по инженеринг, при която проектът, строителството и надзорът се осъществяват от един изпълнител и изискванията в тръжната документация не гарантират качеството на проекта.


Крайният срок за подаване на офертите се удължава до 15.10.2019 г. Постъпилите предложения ще бъдат отворени на публично на 16.10.2019 г. 


Поръчката е за изграждане на комплексна детска болница, в която да се съберат всички сега съществуващи отделения в различни лечебни заведения, както и специализираната болница по педиатрия в София. Идеята е да се използва недовършена сграда в двора на Александровска болница.



Етикети
, , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

близнаци