Свързани новини

27.09.2019 12:29

Министър Ангелкова откри конгреса на БСБСПА

Видян 1325 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Министърът на туризма Николина Ангелкова откри шестия годишен конгрес на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм. Организацията ще очертае перспективите през следващите 10 години за този вид туристически продукт, предаде БНР.

„Дестинация за здравен туризъм в четири сезона, успешният балнео-туристически продукт, предпоставка за развиване на устойчив, здравен туризъм“ е темата на конгреса през тази година.


Сийка Кацарова - председател на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм (БСБСПА) посочи: 


„Основната тема е София и планът за развитие на София като целогодишна дестинация за СПА и културен туризъм, маркетингът и особено актуална на днешно време - имат ли място туроператорите в този продукт. Имаме тема, свързана с проучвания, които са направени в Европа за ефекта от балнеолечението, което ще бъде представено директно от президента на Европейската СПА асоциация господин Тиери Дюбоа. Разбира се, Министерство на туризма, предполагам, ще говорят за плана, който са начертали за здравна стратегия 2025“.


Важна тема от деня ще бъде и предоставянето на рехабилитационни и СПА услуги на германските граждани, които предстои да идват у нас по линия на здравноосигурителните си каси.


 Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.