Свързани новини

26.09.2019 15:04

Тръмп пусна стенограмата със Зеленски и НЯМА НИЩО уличаващо го

Видян 2351 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Белият дом официално пусна стенограмата от подслушания му и изнесен като преразказ към Вашингтон пост разговор с киевския президент Владимир Зеленски. От което се разбра, че както 19 минути и писа, няма нищо уличаващо, още повече пък за импийчмънт – предсрочно сваляне на американския държавен глава.


Тръмп наистина споменава сина на вицепрезидента на Обама и един от сегашните първични кандидати на републиканците за изборите през 2020 г. Джо Байдън, но като предупреждение за колегата му да внимава с подводни камъни, а не като настояване за гонения. Зеленски обещава главният прокурор да разследва фирмата, която рекетьорски Байдън спасява от украинската прокуратура, като за благодарност синът му е назначен в борда, а президентът Порошенко е принуден не само да насилва главния прокурор в Киев, което ги направи врагове, но и да направи от джоба си дарения за кампанията на Хилари Клинтън и да я подкрепи със собствени речи, което му и струваше втория мандат в изборите напролет.


Тръмп казва на Зеленски да държи контакт с Руди Джулиани – бившия кмет на Ню Йорк, който е съветник и адвокат на президента, но не за този случай, а за изграждането на правова държава и изчистване на правоохранителната система.


Тръмп няма никаква идея за Украйна, използва случая да критикува ЕС, че не помага на Киев. А киевският му колега се разтапя от комплименти и подмазване на американския милиардер.


Зеленски към Тръмп: "Използвахме доста от вашите умения и знания като пример"....


"Мисля, че трябва да участвам на избори по-често, за да можете да ми се обаждате по-често и да говорим по телефона по-често"


Тръмп: "Байдън се хвали навсякъде, че е спрял прокуратурата, така че ако можете да погледнете в него ... На мен ми звучи ужасно".


Зеленски: „Следващият главен прокурор ще бъде мой човек 100 процента, мой кандидат. Ще бъде одобрен от парламента през септември. Той или тя ще види ситуацията, по-специално компанията, за която споменахте“.


„Вие за нас сте първокласен учител“.


Говорителят на руското външно министерство Мария Захарова, помолена за коментар от журналисти, обобщи, че цял свят се смее сега на демократите в САЩ.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

стрелец

Днешният ден ще ви носи вълнение и нови възможности

Днешният ден ще ви носи вълнение и нови възможности за