Свързани новини

22.09.2019 11:09

ДПС ще спечели за сметка на ГЕРБ, кове Цветанов

Видян 3987 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  „Най-печеливши в тези избори ще бъдат ДПС“, заяви пред БНР Цветан Цветанов, шеф на собствения си мозъчен тръст Евроатлантически център за сигурност. „ГЕРБ ще направи отстъпление от смесените региони“, каза той пред Хоризонт.
 „ГЕРБ ще бъде първа политическа сила, но няма да има тези 130 кмета. БСП и ОП ще имат повече кметове”, прогнозира Цветанов. „Резултатите от местните избори ще дадат фактите, с които всеки един ще трябва да се съобразява. Местната власт е гръбнакът на партията, но и гръбнакът за развитието на регионите“, посочи още бившият вори в ГЕРБ.
Според Цветанов след шпионския скандал решенията за реализирането на големите енергийни проекти са започнали да минават много бързо.
По думите му единствените, които могат да саботират правителството, „са тези, които участват в него, и в голямата си част тези, които могат да бъдат опоненти в българския парламент“.


Снимка: Новини.бг.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 ГЕРБ осраха България 23.09.2019 20:36

    В периода на 30 годишното разграбване и унищожение на държава и нация, наричан само от малцина заблудени маргинали демокрация , болшинството българи пострадаха един загуби дом, друг пари, трети близък човек, заради разбитото здравеопазване, четвърти кауза, а пети дори смисъла на живота си! Погром, при който всеки удар бе насочен индивидуално и оставаше като негатив за отделния човек. Защото нищо от частните трагедии, не се отразяваше в обществото като проблем на самото общество. Да, благодарение на медиите, тук там се запалваше по някой скандал убили баба за 5 лева, изгонили многодетна самотна майка на улицата посред зима Но тия скандали скоропостижно угасваха само ден два след разпалването им. Защото неолибералния капитализъм се страхува да покаже истинските последствия от системата си милиони страдащи.В корумпираната държава на ГЕРБ ако те връхлети проблем и за да го решиш, почнеш да чукаш по вратите на институциите, ще установиш, че навсякъде сякаш са си плюли в устата като продавачите на пазара никой не сваля цената. Бездушно ти затръшват вратата под носа с някакво типово писъмце и те пращат за зелен хайвер, а ти върви да чукаш камъни! И преглъщаш пораженията и загубите си като самотен воин. Защото ти става ясно, че в Държавата на мафията ГЕРБ е напълно безсмислено да водиш дела както срещу частни лица, така и срещу държавата колкото и справедлива и значима да е каузата ти. ВИДЕО Милка Караджова: УНИЩОЖЕНИЕ https://www.youtube.com/watch?v=Se5IKiKh39k СХЕМАТА НА „ДРИЙМ ТИЙМЪТ“ В ОБЩИНА – ГАБРОВО! Пояснение: Момчил Дончев е брат на Томислав Дончев (бивш кмет на Габрово и вицепремиер). Тази шуробаджанашка хунта пали и събаря къщи… унищожава съдби, водена от безпределната си алчност и цинизъм... Skandalno.net http://skandalno.net/%d0%b1%d1%8a%d0%bb%d0%b3%d0%b0%d1%80%d1%81%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%b4%d0%b8%d0%b0%d0%b3%d0%bd%d0%be%d0%b7%d0%b0-%d1%83%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b2%d0%bb%d1%8f%d0%b2%d0%b0%d1%89%d0%b8%d1%82%d0%b5-183110/

  • 003 Тихомир Томов 23.09.2019 10:07

    Приятел в нужда се познава !!!!

  • 002 Anonimen 23.09.2019 09:23

    МНОГО РАЗБИРА ТОЗИ ЦЕЦО

  • 001 Елена Гунчева 22.09.2019 13:53

    Култово интервю на Мислителя, възпитаникът на Помощното училище във Вършец, съвременният Гуру на евроатлантическата мисъл, Анал-изаторът, Бившият Втори – самият Цветан Цветанов, Китката на ГЕРБ. Какво разбрахме? На първо място, че Борисов вече е враг на Цветанов. Че се е повлиял от думите на хора около него, които са подмазвачи и му говорят това, което иска да чуе. И които са изместили Цветанов, защото виждат влиянието му. На второ – Борисов се ПРИТЕСНЯВА – дали Цецку ще направи нов политически проект и ще участва в политиката. Дори му се е обаждал да го пита. Всъщност всички това се питаме. Защото между двамата, безспорно Цецку е по-умният и организираният /е, за герберастче, разбира се/. На трето – Цецку е на разположение с МОЗЪЧНИЯ СИ ТРЪСТ, на политически партии, които искат ЗАДЪЛБОЧЕНИ анализи на политическата ситуация. Това прозвуча като оферта към всеки, който го поиска Цецку. Което е интересно. Това, което всички очаквахме – да възхвалява НАТО и САЩ, се потвърди. Разбрахме, че трябва да сме колония на ТРИ МОРЕТА, контролирани от САЩ. Защото там била истината. Почти директно Цецку обвини Борисов в привързаност към Москва и промяна на евроатлантическата ориентация. Аз лично такова нещо не виждам, Козяк си върши работата даже по-усилено от преди, но все пак задълбочен мозък като на Цецку трябва да е извлякъл отнякъде такива изводи. И най-интересното – Цецку очаква загуба за ГЕРБ на изборите. Намекна, че липсва добра организация, че не се зачита мнението на партийните структури /с негови верни хора/, че се прилага административен подход към кандидатурите и не се обясняват гражданските квоти. Тук съм склонна да му повярвам, защото виждам същите проблеми за ГЕРБ в предизборната кампания. На практика ГЕРБ, освен срещу опонентите си /доколкото ги има/, ще се бори и срещу вътрешния саботаж на хората на Цветанов в партията. Цецку ясно заяви, че има хора, които са верни само на него и са се отказали, когато той е напуснал. Цецку, какъвто и да е, случайни неща не говори. В този момент преди изборите, това интервю е като първи изстрел срещу ГЕРБ на Борисов. И не се съмнявам, че чака провалът на ГЕРБ в местните избори, за да осъществи своя реванш. За скандалите в БНР също се разбра, че е имало четири обаждания до генералния директор и ако се разбере от кого са, щяло да се разбере кой е виновен. Още по-интересно. Отговорът се подразбра. И макар да не съм велик и задълбочен анализатор като Цветанов, бих допуснала, че макар и да не можем отвън, от народа да премахнем ГЕРБ от властта, то можем да се възползваме от големият шанс на вътрешното им разделение на тези избори. Бой по тиквите! Да живее България!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

водолей

Ще си възвърнете вярата в хората

Ще си възвърнете вярата в хората, при това по някакъв