Свързани новини

22.09.2019 10:00

Фандъкова: Основните ми опоненти са популизмът, лъжите и манипулациите

Видян 3610 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  „Основните ми опоненти в кампанията преди местния вот са популизмът, лъжите и манипулациите. Те вече започнаха, макар че кампанията все още не е”. Това каза в предаването „Събуди се” по Нова телевизия настоящият кмет на София и кандидат за четвърти мандат Йорданка Фандъкова. Тя отрече твърденията на Мая Манолова, че важни обществени поръчки се отварят точно преди изборите и подчерта, че те ще приключат след вота на 27 октомври.



„Ценовите оферти не са отворени на 9 септември, както твърди Манолова. Това ще се случи най-рано през ноември”, категорична бе Фандъкова, подчертавайки, че винаги е защитавала сериозно всеки един проект, който общината е реализирала.

Йорданка Фандъкова призна, че за десетте години на поста е допускала и грешки. Като пример тя посочи факта, че се е предоверила на изпълнителите на реконструкцията на ул. „Граф Игнатиев” и е повярвала, че проектът може да се изпълни за два пъти по-кратък срок от заложения в договора. „Обявихме това и хората имаха очаквания. Но е факт, че в момента улицата изглежда много по-добре от преди”, заяви Фандъкова.

До няколко седмици ще започне разширението на Южната дъга от АМ „Тракия” до квартал „Младост”. Продължава и изграждането на метрото. „То намалява трафика с 20 процента в районите, през които преминава”, каза още столичният кмет.

На въпрос чия подкрепа ще търси при евентуален балотаж на предстоящия местен вот, Фандъкова заяви, че ще разчита на „всички хора, които искат промяната да продължи с още по-ускорени темпове”.

 

 














Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 006 ГЕРБ осраха България 23.09.2019 20:39

    В периода на 30 годишното разграбване и унищожение на държава и нация, наричан само от малцина заблудени маргинали демокрация , болшинството българи пострадаха един загуби дом, друг пари, трети близък човек, заради разбитото здравеопазване, четвърти кауза, а пети дори смисъла на живота си! Погром, при който всеки удар бе насочен индивидуално и оставаше като негатив за отделния човек. Защото нищо от частните трагедии, не се отразяваше в обществото като проблем на самото общество. Да, благодарение на медиите, тук там се запалваше по някой скандал убили баба за 5 лева, изгонили многодетна самотна майка на улицата посред зима Но тия скандали скоропостижно угасваха само ден два след разпалването им. Защото неолибералния капитализъм се страхува да покаже истинските последствия от системата си милиони страдащи.В корумпираната държава на ГЕРБ ако те връхлети проблем и за да го решиш, почнеш да чукаш по вратите на институциите, ще установиш, че навсякъде сякаш са си плюли в устата като продавачите на пазара никой не сваля цената. Бездушно ти затръшват вратата под носа с някакво типово писъмце и те пращат за зелен хайвер, а ти върви да чукаш камъни! И преглъщаш пораженията и загубите си като самотен воин. Защото ти става ясно, че в Държавата на мафията ГЕРБ е напълно безсмислено да водиш дела както срещу частни лица, така и срещу държавата колкото и справедлива и значима да е каузата ти. ВИДЕО Милка Караджова: УНИЩОЖЕНИЕ https://www.youtube.com/watch?v=Se5IKiKh39k СХЕМАТА НА „ДРИЙМ ТИЙМЪТ“ В ОБЩИНА – ГАБРОВО! Пояснение: Момчил Дончев е брат на Томислав Дончев (бивш кмет на Габрово и вицепремиер). Тази шуробаджанашка хунта пали и събаря къщи… унищожава съдби, водена от безпределната си алчност и цинизъм... Skandalno.net http://skandalno.net/%d0%b1%d1%8a%d0%bb%d0%b3%d0%b0%d1%80%d1%81%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%b4%d0%b8%d0%b0%d0%b3%d0%bd%d0%be%d0%b7%d0%b0-%d1%83%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b2%d0%bb%d1%8f%d0%b2%d0%b0%d1%89%d0%b8%d1%82%d0%b5-183110/

  • 005 Smiley Face of BG MAFIA! Альхен в рокля или свенливата крадла... 23.09.2019 17:16

    "...Завхоз 2 го дома Старсобеса был застенчивый ворюга. Все существо его протестовало против краж, но не красть он не мог. Он крал, и ему было стыдно. Крал он постоянно, постоянно стыдился, и поэтому его хорошо бритые щечки всегда горели румянцем смущения, стыдливости, застенчивости и конфуза. Завхоза звали Александром Яковлевичем, а жену его Александрой Яковлевной. Он называл ее Сашхен, она звала его Альхен. Свет не видывал еще такого голубого воришки, как Александр Яковлевич. ..."

  • 004 Nostradamus 23.09.2019 16:23

    Колкото и лентички да реже борисоФ и колкото и да лъже, че всеки ден открива Заводи и Нови работни места, Изборите за местна власт ще му поgнесат много неприятна изненада. Ще паднат няколко големи герберски крепости, въпреки готовността на ГЕРБ отново да Фалшифицират изборните резултати. София, Пловдив и Варна ще имат кметове, които не са членове на ГЕРБ!

  • 003 чичо от село 22.09.2019 18:56

    Тази е "честната Марийка " , другите са лъжци,популисти и манипулатори , така ли?

  • 002 Тихомир Томов 22.09.2019 16:57

    И ти беше същата на първото си явяване Данче !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

лъв

Първата половина на деня използвайте за почистване


Първата половина на деня използвайте за почистване и