Свързани новини

13.09.2019 10:02

Ген. Атанасов за шпионския скандал: Абсолютна измислица на властта – предизборно

Видян 1567 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Многофункционално активно мероприятие на властта и на управляващата олигархия непосредствено с цел манипулиране на общественото мнение преди два много важни избора – за местна власт и за главен прокурор” – така съпредседателят на „Демократична България” и бивш началник на НСС ген. Атанас Атанасов коментира в студиото на „Тази сутрин” разследването за шпионаж в полза на чужда държава, по което беше обвинен председателят на движение „Русофили” Николай Малинов.


„Аз не знам какво има в папките на това дело. Избирателното изпускане в публичното пространство на определени материали от едно дело може да създаде грешно впечатление. Въпросният Малинов седнал да си пише докладна записка – може да си пише каквото иска, къде са реалните факти?”, запита ген. Атанасов.


Той запита къде са руските дипломати в целия сюжет, като подчерта, че дипломатическият корпус на РФ у нас е колкото мисиите на Великобритания, Франция и Германия взети заедно и „огромна част от хората са офицери на руското военно и цивилно разузнаване”. „Без действия на руските офицери на дипломатическо прикритие не може да има разузнаване и шпионска дейност”, категоричен беше председателят на ДСБ.


„Абсолютна измислица е това – предизборно, защото ГЕРБ отдясно много силно губи подкрепа и се рони. С този ход се опитват да задържат евроатлатическите си привърженици да не изтичат. (…) Не се поддавайте на тези елементарни манипулации, внимателно следете процесите – големият проблем днес на България е тежката корупция, която се контролира от управляващата олигархия, която се опитва да задържи статуквото”, заяви ген. Атанас Атанасов.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

дева

Днес може да се чувствате малко по-странно

Днес може да се чувствате малко по-странно и да ви се