Свързани новини

11.09.2019 13:13

БСП към Борисов: Защо свидетели се арестуват с белезници?

Видян 2369 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Трябва да дойде министър-председателят, за да обясни как в правова държава се арестуват български граждани, журналисти, в 7 часа сутринта и се отвеждат с белезници в качеството им на свидетели. Затова призовавам, г-жо председател, отново да поканите министър-председателя да дойде и да информира народните представители за случващото се в държавата". Това заяви от парламентарната трибуна зам.-председателят на ПГ на "БСП за България" Георги Свиленски. По думите му, проблемът има не са вътрешнополитическо, но вече и международно значение.


Георги Свиленски бе категоричен, че българският парламент се унижава, като не е позволил на министъра на вътрешните работи и шефа на ДАНС да изнесат пълната информация, с която разполагат, и не е позволил заседанието да бъде закрито.


Валери Жаблянов: Да се разграничат процедурите изслушване и посещение


"Предлагам във връзка с днешната практика куриозното посещение на двамата ръководители министърът на вътрешните работи и директорът на ДАНС, да се разграничат процедурите в Народното събрание да имаме изслушване и посещение, защото в случая процедурата беше посещение в залата на Народното събрание. Тогава нещата ще си дойдат на мястото. Процедурата изслушване предполага и съдържание в него", заяви от парламентарната трибуна депутатът от "БСП за България" Валери Жаблянов. По думите му, тъй като в процедурата не е имало съдържание, тя не е била реализирана. След посещение, да бъдат поканени и за изслушване, предложи Жаблянов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

близнаци