Свързани новини

11.09.2019 12:13

Соломон Паси: В България няма русофили, само руски шпиони

Видян 1811 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„В България има руски шпиони. Само в руското посолство в София са около 68 души. Извън него са няколко стотин и техните имена се знаят. Имахме великолепната възможност по повод отравянето на Скрипал в Лондон да изгоним един-двама от тях, но не го направихме”. Това заяви в предаването „Тази сутрин” по бТВ Соломон Паси във връзка с обвинението за престъпление срещу републиката срещу председателя на национално движение „Русофили” Николай Малинов. „Аз имам много по-високо мнение за руското разузнаване. То едва ли може да наеме шпиони, които да дойдат в bTV да обясняват, че не са шпиони”, допълни той. Соломон Паси бе категоричен, че в България няма русофили.


„Ако аз съм човек на отмъщението, в момента ще ръкопляскам на това, което се случва. През 2005 г. същият този „русофилски кръг” ме обвини в шпионаж в полза на Израел заради това, че като външен министър бях премахнал възможността Русия да има достъп до тайните на МВнР”, каза още Соломон Паси.


„Дали си русофил, или не се разбира от това къде си пратил детето си да учи. Ако си го пратил в Париж или Лондон, не си русофил. Ако си го пратил в Русия – си. Справка сочи, че в Русия има няколко стотин деца, които учат там. В цяла Европа са няколко десетки хиляди”, аргументира се Паси.


По думите му, в момента най-голямата опасност за Запада е руската пропаганда, която е много по-ефективна, мащабна и агресивна от когато и да било досега.


„Руската пропаганда атакува умовете и сърцата на младите хора”, допълни Соломон Паси, предаде Гласове.


"Мария Габриел получи достоен ресор. Тя получи заслуженото за работата, която свърши. Иновациите са въпрос на огромни политики в световен мащаб. Тя вече ръководи това, което Умберто Еко нарича сексуалната революция на младите, която ще промени света. Тя ще отговаря за програмата "Еразъм", бореща се с демографската криза. До момента чрез нея са се родили един милион бебета. надявам се тя да обхване повече хора, не само студентите", заключи Соломон Паси.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще ви се иска да сте особено красиви и привлекателни


Днес ще ви се иска да сте особено красиви и