Свързани новини

09.09.2019 12:08

Борисов: Само работа и показваме, останалите да си плямпат

Видян 1205 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  Над 1 млрд. лв. се дават за ремонти и строителство в сферата на образованието от регионалното министерство, отделно се дават от Министерство на образованието. Това каза премиерът Бойко Борисов при откриването на модернизираната база на Национална спортна академия (НСА) в Студентски град, съобщава БНТ.

"Хейтърите утре могат да кажат, че има конфликт на интереси, защото в тази сграда съм защитавал докторантура. Не само, че я спасихме от кражба тази сграда, а те ми говорят за корупция и глупости. Не само, че не откраднахме, а ги дадохме на академията, да си управлява. И във Военна академия правим същото каквото в НСА, но с два месеца назад", заяви още Бойко Борисов.

"Само работа и показваме, останалите да си плямпат. За десет години имаме какво да покажем. За 100 години имаме какво да покажем", допълни премиерът.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.