Свързани новини

04.09.2019 14:29

Фандъкова: Мога да покажа на Манолова една по една новите 100 детски градини

Видян 1605 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Чух, че г-жа Манолова е питала къде са училищата и детските градини в кварталите. Тук са – в кварталите. Мога да покажа на Мая Манолова една по една новите 100 детски градини”, каза кметът на София Йорданка Фандъкова, предаде БГНЕС.

„До края на годината очаквам още 5 детски градини да бъдат завършени, строим общо 8 в момента и започваме още 9. Това е работа”, уточни Фандъкова. „Развитието на София изисква работа. И аз съм срещала много трудности по пътя си, но не съм се отказвала, защото съм поела ясен ангажимент”, добави още тя.

„Който обещава лесни резултати в двумилионен град, няма как да ги постигне лесно, но с работа става. Моята мотивация е работа за София, постигане на резултати и аз съм човек, който не бяга от отговорност. Всеки кандидат, всеки щаб и всяка партия ще прецени каква кампания ще води”, допълни Фандъкова.

„Нашите приоритети от години са развитието на София като зелен и чист град, работа в кварталите, а новият ни приоритет е, че от 2 години можем да си позволим да влезем активно и целенасочено в кварталите, след като реконструирахме и подобрихме базовата инфраструктура. Дарихме над 100 общински имота на Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ), за да можем да напреднем в придобиването на земя от тяхна страна. Днес Министерски съвет гласува средствата за разширението на Южната дъга от „Младост“ до АМ „Тракия“. „Това е изключително важна инвестиция за развитието и промяната в града и това е плод на огромни усилия. Никак не е лесно на фона на нуждите от цялата страна да се защитят средства точно за София”, обясни Фандъкова.

Тя допълни, че проектът за разширението на Южната дъга ще бъде удобство за тези, които преминават. „Ще бъде много удобно за развитието на икономиката и бизнеса. Аз не съм свикнала да се оплаквам, а да отида, да настоявам, да си върша работата и да защитавам проектите“, каза още Фандъкова.


Снимка: Канал 3


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…