Свързани новини

04.09.2019 11:58

Румен Христов: Очаква ни трудна предизборна кампания

Видян 1058 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Очаква ни трудна предизборна кампания за местните избори. Това каза лидерът на ПП СДС Румен Христов, след като партията му се регистрира успешно за местните избори и без забележки с обработени общо 7758 подписа в ЦИК, предаде Фокус.


Христов посочи пред журналисти, че се надява на успешна кампания и уточни, че общото събрани подписа за регистрацията на СДС са 9 000, но не всички са били обработени. Лидерът на СДС изказа опасенията си относно предстоящата кампания. „Надявам се че както ГЕРБ, така и СДС като представители на десницата ще успеят да задържат позициите, които имат предвид на това, че за мен и за моите колеги от СДС дясното управление за България е по-доброто управление, включително и за местната власт, включително и в общините“, заяви Христов. Той аргументира коментара си за очакваната от него трудна предизборна кампания: „Очаквам да е такава от гледна точка на претенциите и заявките на левицата, която претендира да бъде основна опозиционна сила или претендира да бъде алтернатива. Вие знаете, че те имат дълъг опит по отношение на кампанията, която водят“, коментира Христов. Лидерът на СДС припомни случая с партийната книжка на Стефан Софиянски и сподели, че очаква подобни удари под кръста.


„Въпреки това, това няма да ни спре и уплаши. Ние ще развием позитивна кампания, насочена към хората, за които се избират кметове и общински съветници и за техния по-добър живот“, каза още Христов.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

стрелец