Свързани новини

28.08.2019 16:15

МВР покрива гимнастичка убиец

Видян 6362 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Моторист е загинал след катастрофа с автомобил, управляван от едно от златните момичета. В инцидента в Казичене е участвала Любомира Казанова, а за цялата трагедия стана ясно от Фейсбук профила на Вили Чакърова, майка на загиналия Васил Палпулин. Инцидентът е станал в събота около 16:00 часа в Казичене, но за него не е съобщено в официалния бюлетин на МВР.


"На 24.08.2019 животът на сина ми бе погубен в катастрофа със златното момиче на България - гимнастичката Любомира Казанова. Името й не се споменава в нито една публикувана новинарска статия относно катастрофата и че е участник в нея. С връзки може да изтриеш името си от инцидента, мило момиче и да изопачиш истината, но на съвестта ти ще лежи един погубен живот! Моля се за гласност и справедливост! Знам, че ще изпишат какви ли не неща, а кой е виновен ще реши съдът, но искаме да се знае кой е участвал в инцидента, а не да се потули. Моят син не беше сам там! За една майка няма по-голям ужас от това да надживее детето си! Споделете поста", пише Вили Чакърова.


От МВР не дават информация, защото в момента тече досъдебно производство.


Около инцидента се смята, че мотористът Васил Палпулин (45 г.) не е имал шанс да оцелее, след като си е ударил главата след почти челния удар с колата на Казанова. Според коментари в социалните мрежи загиналият е карал пистов мотор, но без каска. В мотофорумите отбелязват също така, че техният колега е карал бързо и не е спрял на знак Стоп.


"Карал е много бързо, с около 100 км/ч. Не е спрял на стопа и е бил гол до кръста", разказват близки на гимнастичката пред в. Телеграф. "Брат ми живее в центъра на Казичене и тя живее там. Това, което знам, е, че брат ми е карал мотора и е идвал от сладкарницата, вървял е по главен път. Има Стоп, но той е много затулен от храсти. Васил е знаел, че го има този Стоп, има и легнал полицай, а пред него е имало автобус. Там има спирка. Той е изчакал автобуса и продължил. Важно е да се знае, че знакът е на поне 150 метра от удара. Всички го обвиняват и в следствието казват, че той не е спрял на стопа", споделя сестрата Валентина пред сайта Lentata.com. "Искам само гласност. Нито искам обезщетение, нито ми трябват пари, защото нищо няма да върне брат ми", допълва тя. Сестрата на загиналия е била посъветвана при срещата си със следователката да търси свидетели, да разговаря с кмета, за да проверят има ли някъде охранителни камери, които може да са записали инцидента, станал близо до кметството. Починалият Васил Палпурин е бил международен шофьор. На профила си във Фейсбук позира върху пистова Ямаха R1. По случая трябва да се проведат технически експертизи, за да се установи скоростта на двете превозни средства. Предстоят разпити на свидетели. Любомира Казанова стана известна като златната резерва. Тя замени в ансамбъла по художествена гимнастика Цветелина Стоянова, която направи опит за самоубийство. След олимпийските игри в Рио де Жанейро, където спечели бронзов медал, Казанова прекрати кариерата си. През септември миналата година тя се ожени за гребеца Александър Александров.


Източник: Дир. бг



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Земетресение близо до Девин

Земетресение край Девин

Земетресение разлюля района близо до ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

козирог

Денят ще бъде изпълнен с възможности за разширяване на вашите хоризонти

Денят ще бъде изпълнен с възможности за разширяване на