25.03.2009 10:10

Изнасилили Радостина след смъртта й

Видян 3244 пъти | Коментари 0
Гласували 4 рейтинг: 2.5000
много слаба слаба добра много добра страхотна

21-годишната студентка от Варна Радостина Евтимова е била изнасилена, след като е била умъртвена. Това са част от констатациите в тройната съдебно-медицинска експертиза на закланото с над 50 удара с нож момиче. Патоанатомите са установили, че зловещият убиец е проникнал в жертвата с големи предмети, като е възможно това да са бутилки. Още в протокола от аутопсията пораженията са били отразени, но експертите са искали да бъдат категорични в заключенията си. След гаврата с мъртвото тяло убиецът е обул чисти бикини на жертвата си и е взел окървавените със себе си, съобщава “Морски Труд“, цитиран от БЛИЦ.


За бруталното убийство на 21-годишната студентка от Икономическия университет във Варна беше задържан 21-годишният Георги Цветанов - син на лидера на СДС-Варна Цанко Цветанов. Съдът прецени, че събраните още през първите дни на разследването доказателства водят до обоснован извод, че Георги е съпричастен към изключително тежкото престъпление, за което се разследва.


Още с първите процесуално следствени действия от дома на Георги, който живее с родителите си, разследващите иззеха вещи на Радостина - лични документи, студентска книжка, бельо, бижута, дрехи, изцапани с кръв, както на жертвата, така и на Георги, и нож с 12 см острие със следи от кръв по него. Всички тези доказателства са обект на експертизи. Установени бяха и травматични увреждания, кръвонасядания и прорезни рани по ръцете, предмишницата и краката на Георги. Според обвинението това обстоятелство може да бъде доказателство, че жертвата се е отбранявала. Предстои да бъде изяснено и дали откритият нож в дома на Георги е оръжието на престъплението.


Георги Цветанов е обвинен и се разследва за извършването на най-тежкото престъпление по смисъла на НК - убийство, извършено по особено мъчителен и жесток начин, за което законът предвижда наказание от 15 до 20 години лишаване от свобода, доживотен затвор, или доживотен без право на замяна.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

рак

Емоционален ден

Емоционален ден. От вас зависи дали ще позволите на