Свързани новини

16.08.2019 14:24

Хванаха предполагаемия убиец на детето в село Сотиря

Видян 2072 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    Хванаха предполагаемия убиец на детето в Сотиря в района на селото, научи NOVA. 7-годишното момиченце беше изнасилено и пребито до смърт. За ареста потвърди главният секретар на МВР гл. комисар Ивайло Иванов.

"Потвърждаваме, че той е извършителят на жестокото убийство. При задържането е оказал съпротива. Откаран е в сливенската болница", каза още той. Уточнява се дали Трифонов е бил прострелян в краката при опит да избяга, тъй като има наранявания.


По-рано днес полицията съобщи, че издирва 21-годишен мъж, лежал в затвора за блудство, за жестокото убийство на 7-годишно момиче. Тежкото престъпление е станало в четвъртък вечерта в сливенското село Сотиря. Детето е било изнасилено и пребито до смърт. Намерено е в дере в селото. Силите на реда издирваха предполагаемия извършител по земя и по въздух.


„Заподозреният е 21-годишен Мартин Трифонов. Той е безработен, асоциален тип, няма приятелства, семейството му е в много тежко финансово положение, той е без образование”,  заяви главния секретар на МВР гл. комисар Ивайло Иванов в сливенското село Сотиря. "Осъждан е и е лежал в затвора за прояви на блудство към негова близка", допълни още главният секретар на МВР.






Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

везни