Свързани новини

11.08.2019 10:08

Не пускаме евроразследване на "чумата", наричат ни "варвари"

Видян 36654 пъти | Коментари 0
Гласували 6 рейтинг: 4.5000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Марек Савицки от Аграрната народна партия, който беше и министър на земеделието в Полша за периода 2007-2012 г. обвини България и министъра на земеделието Десислава Танева в лъжа за свинската африканска чума и поиска международно разследване на това какво се случва в България.


Според Марек Савицки българските власти лъжат, чумата е измислена с някаква друга цел, защото България вече цял месец не допуска чужди лаборатории да вземат проби.


Африканската чума е болест, с която се борят много държави, но България е първата, която си прави пробите сама и не дава на никой друг да прави изследвания.


Полша следи с повишено внимание какво се случва в България, защото се убиват животни, без да е доказано, че са болни и това е в противовес  на всички европейски директиви.


Според Марек Савицки в България няма никаква чума, а за пореден път някой иска да усвои пари. Това е варварство по оценка на експерта.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 012 На лъжците от БАБХ краката пак се оказаха къси... 27.08.2019 12:14

    https://www.youtube.com/watch?v=4sSKxsse9gY АЧС. нови факти, разкрития, разобличения и препоръки (ВИДЕО) Пламен Пасков: ” Според мен тези документи от вътрешен източник имат характера на атомна бомба със среден обсег на действие. При едно условие – ако е останал народ по тези земи, разбира се. Именно народ, а не просто население. ” Разкрити документи от вътрешната информационна система на БАБХ доказват, че АЧС в България за периода 02.01.2019-16.08.2019 няма. От 5838 взети проби, от обработените 4662 са с отрицателни резултати. Подробно, с документи и доказателства. БАБХ лъже!

  • 011 Bioterorizym, syr! 12.08.2019 14:44

    АФРИКАНСКА ЧУМА ПО СВИНЕТЕ: ЮЖНА ОСЕТИЯ СТАНА ЖЕРТВА НА АМЕРИКАНСКИ БИОЛОГИЧНИ ЕКСПЕРИМЕНТИ https://bgr.news-front.info/2019/08/06/afrikanska-chuma-po-svinete-yuzhna-osetiya-stana-zhertva-na-amerikanski-biologichni-eksperimenti/ Скандално известната лаборатори Лугър — изследователският център в Грузия, действащ чрез САЩ — отново заяви за себе си, а опасните биологични експеримети стигнаха и до Южна Осетия. За това сподели главата на службата за държавен ветеринарен и фитосанитарен контрол към РЮО Алан Маргиев. В частност, той акцентира върху това, че африканската чума по свинете се вихри в републиката от момента, в който през 2011 година е било завършено изграждането на лабораторията на Лугър. През миналата година Южна Осетия е била поразена от взрив на нодуларен дерматит. «Това е болест на крупния ротат добитък, която до момента не се е наблюдавала нито веднъж», разясни Мартиев. И Южна Осетия, и Абхазия станаха жертви на нашествието на мраморен бръмбар. Маргиев отбеляза, че насекомото е било открито в граничните с Грузия райони, а по-късно се изяснило, че именно в грузинските населени места, разположени около границата, са концентрирани огромни обеми от насекомото, което сериозно ударило по селскостопанския отрасъл на Грузия. «Бръмбарите, обитаващи Америка, дават на година 3 поколения, а бръмбарът, обитаващ Абхазия и попаднал там от Грузия, дава много по-голямо потомство за година», продължи експертът. — Има основания да се опасяваме, че наблюдаваме модифициран образец, способен по-добре да понася разликите в температурата при химическо въздействие». Както по-рано съобщи News Front, миналата есен бившият министър на държавната сигурност на Грузия Игор Гиоргадзе направи гръмко изявление за това, че в лабораторията, която действа недалеко от Тбилиси под егидата на САЩ, могат да се произвеждат особено опасни бактерии и вируси. В частност, той се позова на свидетелствата на американеца Джефри Силвърман, според който в лабораторията Лугър «се произвеждат опасни за здравето вещества и се провеждат изпитания върху местното население». News Front ПП Тагове: абхазия; африканска чума по свинете

  • 010 Anonimen 12.08.2019 12:44

    Дедо Мето - Абе няма такава държава!

  • 009 Anonimen 12.08.2019 12:44

    Дедо Мето - Абе няма такава държава!

  • 008 Anonimen 12.08.2019 12:44

    Дедо Мето - Абе няма такава държава!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

стрелец