Свързани новини

02.08.2019 11:30

Куши закри отдел Връзки с обществеността в БНТ

Видян 2513 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  
 Новият генерален директор на БНТ Емил Кошлуков закри отдел Възки с обществеността в БНТ, в който работеха трима служители. Стаите им са били запечатани. Отделът е част от дирекция Маркетинг и комуникации.

Емил Кошлуков възнамерявал да възложи тяхната дейност на външна фирма, съобщава Сега позовавайки се на неофициална информация.

Припомняме, че е готово и сключването на споразумение, с което рекламата на БНТ ще се даде на ишлеме на частна фирма, като преговорите се водели от Кошлуков. Това стана ясно от предаването Евродикофф. Напомняме, че по подобен начин Стани богат и други продукции от кръга на Нико Тупарев източваха досега по 8 млн. лв. годишно от общо 19 млн. бюджет за външни услуги на държавната телевизия.

Началник на отдел Връзки с обществеността досега беше Силвия Симова. Тя е сестра на бившия криминален репортер на телевизията Явор Симов. Той беше конкурент на Кошлуков в неотдвана приключилия конкурс за шеф на Сан Стефано 29. Симов също е щатен служител на БНТ и ръководи отдел Обществени поръчки.

Една от първите персонални рокади, които Кошлуков предприе, след като бе назначен за изпълнителен директор на обществената телевизия, бе да отстрани шефа на дирекция Информация Уляна Пръмова. Тя бе уволнена във вторник, ден след завръщането си от отпуск. На нейно място е назначена Мариела Драголова, която досега бе изпълнителен продуцент на предаването Още от деня, на което самият Кошлуков беше водещ.

Отстранени са още програмният директор на четирите канала на телевизията Надя Костова и програмния директор на БНТ2 Геновева Момчева.

В БНТ смятат, че уволненията ще продължат, предаде Медиапул.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 СКАТ 02.08.2019 21:25

    Този човечец Куши, който е преживявал "изключително добре" в затвора и се прави на десидент, е нагъл доносчик и подлец, сервилността към управляващите я е изпипал до съвършенство. Винаги когато му видя физиономията получавам позиви като след консумация на развалена храна. Недоумявам, как и по какви причини го направиха директор на националната телевизия, но всъщност, като ми е ясно какво представлява /вече го описах/не се учудвам. Това е един упорит, устойчив паразит, който е със железни пипала и мощно смукало.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

везни

Приятелските чувства ще надделеят над любовните

Приятелските чувства ще надделеят над любовните и