Свързани новини

31.07.2019 11:12

Борисов за F-16: Никой извън България не мисли, че има лобизъм

Видян 1831 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 "Сега Финансовото министерство довършва работата си. Това, което излиза от департамента на САЩ го четат всички. Никой извън България не би си помислил, че българското и американското правителство са били подвластни на лобизъм или на корупционни действия", заяви министър-председателят Бойко Борисов относно поздравите на САЩ за самолетите F-16.  "Благодаря на всички, които са работили по стратегическия проект за превъоръжаване на Българската армия", посочи още Борисов, предаде Фокус. Премиерът поздрави Министерството на отбраната, Министерството на финансите, Министерството на икономиката и всички, които са работили по стратегическия проект за превъоръжаване на българската армия.


Борисов каза още, че след промените Българската армия не е била превъоръжавана. "28 години след промените такова нещо не се е случило. Все още Българската армия е въоръжена със старите руски оръжия", поясни той. Министър-председателят заяви, че след изтърпяното досега, но оценката на департамента на САЩ е достатъчно ясна. "Истински съжалявам, че нашите партньори вдясно нито веднъж не се опитаха да ни помогнат и защитят, защото това е и геостратегическо решение", изрази съжалението си Борисов.


 Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 10.08.2019 06:10

    ТАКА СА СЕ РАДВАЛИ И МОРЯЦИТЕ НА ХР.КОЛУМБ.......КОГАТО СРЕЩУ ПОДАРЕНО НА МЕСТНИТЕ ХОРА (индианци) ОГЛЕДАЛЦЕ , ПОЛУЧАВАЛИ В ЗАМЯНА 1 КГ. ЗЛАТО..........

  • 001 Anonimen 10.08.2019 06:10

    КОМЕНТАРА МИ ТРИЕТЕ ....НО ПРОБЛЕМА СИ ОСТАВА... НЕГО НЕ МОЖЕТЕ ДА ИЗТРИЕТЕ..........

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

дева