Свързани новини

28.07.2019 09:00

ГЕРБ: Собственикът на Тад груп не си плащаше членския внос

Видян 2311 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Иван Тодоров, собственикът на компанията „Тад Груп“, който според прокуратурата се занимава с кибер рекет и е обявен за издирване, бил член на ГЕРБ, но тъй като не си е плащал партийната вноска, членството му е било прекратено. Това обявиха от  партията.

Бизнесменът, който обясни, че не се крие, а е по бизнес дела в Канада, каза, че е бил сред учредителите на ГЕРБ, и ето че сега партията потвърждава този факт.

Иван Тодоров е сред създателите на ГЕРБ през 2008 г. във варненския район "Приморски". Но през 2010 г.  спрял да плаща членски внос и затова в съответствие с партийния устава е бил изключен.

"Аз съм учредител на ГЕРБ, познавам се с хора от ГЕРБ, от властта и от къде ли не.  Защо бих си плюл на познатите, на приятелите и да нападам управляващите. Това е абсурдно“, коментира в петък пред БНТ Тодоров.

"Не мога да коментирам действията на служителите си, защото ние по никакъв начин не ги контролираме какво правят и т.н. Искам да изчакам, да се прибера в България, да отида при разследващите органи, да видя в какво ме обвиняват. Да им обясня, да им съдействам с каквото мога”, каза бизнесменът по повод на твърденията на разследващите, че служителят на „Тад Груп” Кристиян Бойков е хакнал НАП по нареждане на шефа си и е източил данни за около 5 млн. българи, предаде Сега.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

везни