Свързани новини

26.07.2019 11:12

Константин Попов: Ветото на президента за F-16 е излишно и неразумно

Видян 1317 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


 Ветото на президента за международните договори за F-16 е излишно и неразумно, каза председателят на Комисията по отбрана и депутат от ГЕРБ по време на дебатите по президентското вето върху международните договори за F- 16, предаде Фокус.

"Когато стана въпрос за мотивите, очевидно се доказа, че те са абсолютно несъстоятелни. Според мен това е един добър ход на президента и на неговата администрация да напишеш едни несъстоятелни мотиви, за да може да отиде разговорът по същество. Поздравления за това. Договорите, както стана ясно, са типови, ясни, едни за всички, много десетки и десетки държави са ги подписали, при общо взето една рамка, едни условия, гаранции, неустойки. Тук въпросът е защо нашият президент и БСП не са съгласни с този начин на работа и не са съгласни да водят преговори с американското правителство.



Добре, не са съгласни, но когато не си съгласен с нещо, за да стоиш добре, трябва да дадеш някакви варианти. Нещо добро да предложиш, иначе изглежда несъстоятелно цялото ваше твърдение", допълни още ген. Попов.



Той се обърна към опозицията и ги призова да предложат разумния вариант, за да знаят, как да гласуват сега. "Ако не го предложите, гласувайте против това абсолютно излишно и неразумно вето", заяви още Попов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес е възможно да сте изложени на по-високи нива на стрес


Днес е възможно да сте изложени на по-високи нива на