Свързани новини

19.07.2019 13:49

Мъж мъртъв по шофьорска книжка от 9 години

Видян 1700 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Абсурден случай бе разгласен от мъж в социалните мрежи. Той споделя в пост във фейсбук случка от преди няколко дни, в която разбира, че по шофьорска книжка се води мъртъв от 9 години. Вижте целия разказ:


"Нека ви споделя какво ми се случи през тези 3 дни. В Неделя на влизане в София ме спря патрул на Пътна полиция, защото не бях включил дневните светлини на колата. При проверката се оказа, че шофьорската ми книжка е невалидна от 2010 година (да точно така преди 9 години) поради причината, че съм починал. ? Интересното в случая е. че през 2013 година имам акт, който съм и платил. Имам и няколко електронни фиша, които също са платени. Още по-интересно е, че съм спиран поне 5 пъти за тези години и никой до момента не е забелязал, че съм мъртъв по шофьорска книжка. Оказа се, че полицаите, които ме спряха, нямаха никаква идея какво да правят и по съвет на някакъв дежурен ми върнаха документите и ми пожелаха приятен ден, а на въпроса ми какво да направя, за да бъда отново жив и правоспособен водач, ми казаха, че нямат никаква идея.


Та всичко приключи благополучно днес в столичния КАТ и понеже жената на гишето ми каза, че съм 2-ри такъв случай, реших да споделя с вас какво се прави. Отивате в КАТ, там където се подават заявление за издаване на дубликат на СУМПС. Давате си шофьорската книжка и личната карта, необходимо е да сте "жив" по лична карта, и те ви съживяват в системата. Ако са ви уморили в друг град, както беше в моя случай - ВАРНА, се налага да зачакате известно време, тъй като съживяването става по местоумиране. ???


Та така... Отново съм официално Жив водач на МПС... след 9 години, в които не съм и подозирал за своята кончина и че реално съм неправоспособен водач.


Е ..., нема такава държава! Положението е Мики Маус откъдето и да го погледнеш", пише Андрей Георгиев Георгиев, предаде 24 часа.




Етикети
, , , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

везни

Днес е идеален ден за срещи и обсъждания

Днес е идеален ден за срещи и обсъждания, за публични