Свързани новини

17.07.2019 09:27

По документи Гешев бил в Москва при ареста на Иванчева

Видян 1533 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  Осъдената на първа инстанция за искане на подкуп бивша кметица на столичния район "Младост" обяви на профила си във "Фейсбук", че зам.главният прокурор, който участва в нейния арест на 17 април 2018 г. в този ден по документи е бил... в командировка в Москва. Това е станало ясно от отговор на въпрос на вестник "Дневник" от страна на прокуратурата.

Ето и целия пост на Иванчева:


"Иван Гешев е бил в Русия по време на акцията на 17 април 2018 г., при която бяха задържани кмета на "Младост" и заместничката й - това се опитва да убеди прокуратурата в имейл, изпратен до медиите. Поводът за писмото е запитване от "Дневник" за посещенията и обученията на прокурори в Русия. Подопечните на Цацаров опровергават информация на изданието, че градският прокурор Емилия Русинова е била в Моква през 2018 г. И тук следва интересното: "Заместникът на главния прокурор Иван Гешев е бил в руската столица в периода 16.04 - 18.04.2018 г. Тогава, като административен ръководител на Специализираната прокуратура, той е участвал заедно с още двама свои колеги в кръгла маса на тема "Противодействие на тероризма".

Опитваме се да проявяване разбиране към зададената от тъмни кръгове политика на Главната прокуратура, но не разбираме колко оплетени са схемите й.
ВСИЧКИ ВИДЯХМЕ ИВАН ГЕШЕВ КОЙТО КОМАНДВАШЕ ПОЗОРНАТА АКЦИЯ ПРЕД СПОРТНАТА ПАЛАТА А ПРИСЪСТВИЕТО МУ ТАМ НА 17.04.2018 Г. Е ЗАПЕЧАТАНО ОТ ДЕСЕТКИ ТЕЛЕВИЗИОННИ КАМЕРИ!

ЗАТОВА ПИТАМЕ - бил ли е командирован Иван Гешев в Русия по това време? Привидял ли ни се е пред Спортната палата или това е негов клонинг? Защото ако не е така, това означава, че освен лъжи и лайномети по малкото останали стойностни медии в България прокуратурата се самоуличава в източване на пари от командировки?"


Източник: Сега


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

рак

Интуицията ви ще бъде особено силна днес

Интуицията ви ще бъде особено силна днес, което ще ви