Свързани новини

15.07.2019 14:35

Хотелиерът от скандалния клип: Изпуснах си емоциите

Видян 1253 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Той се извини публично на всички хора, които са станали свидетели на този инцидент. „Изпуснах си емоциите. Съжалявам, че се стигна до този инцидент", каза в интервю за Нова телевизия хотелиерът Иван Тодоров. Управителят на хотел в „Слънчев бряг” беше заснет да рита израелски туристи. Видеоклипът обиколи социалните мрежи и беше излъчен от израелска телевизия. „Колежката на рецепцията беше наплюта, обиждана. Това не се каза. Израелските туристи просто ни предизвикаха”, каза още Иван Тодоров.


„Ситуацията е изкарана изцяло от контекста на случилото се. На 5 юли около 11 ч. гостите са дошли в хотела и са попитали дали могат да бъдат настанени. На рецепция им е обяснено, че могат да бъдат приети след 14 часа. Колегите ми са направили проверка на резервацията. Любезно им е било обяснено, че трябва да изчакат. След това туристите са започнали да се държат грубо. Отишли са в бара на хотела, пили са напитки, но не са ги платили. Според тях сме били длъжни да ги настаним веднага. След около час ми се обади старшият администратор на рецепцията, за да ми съобщи за скандала. Дойдох веднага в хотела, попитах къде са гостите. Беше им обяснено, че всичко е наред и просто трябва малко да изчакат. След това се опитах да изляза от сградата и тогава трите жени ми се нахвърлиха. Помолих колегите да се обадят на 112. Полиция обаче така и не дойде”, разказа в предаването „Здравей, България” хотелиерът Иван Тодоров.


„Колежката на рецепцията беше наплюта, обиждана. Това не се каза. Израелските туристи просто ни предизвикаха”, каза още Иван Тодоров.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

рак

Днес ще е малко по-нервен ден от вчера

Днес ще е малко по-нервен ден от вчера, но пък ще