Свързани новини

11.07.2019 15:04

Дончев: Има самозабравили се в ГЕРБ

Видян 1714 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


 “Не е незаконно да носите хубав костюм или да карате хубава кола, въпросът е това да отговаря на доходите”, вицепремиерът Томислав Дончев в сутрешния блок на bTV. Коментарът му е във връзка с формирането на етичната комисия на ГЕРБ, която трябва да разглежда нередности на членове на партията. Дончев подчерта, че това обаче не е разследващ орган. Припомняме, че от 19’ многократно питахме за скандално скъпия часовник на финансовия министър Владислав Горанов, който така и не отговори дали това е подарък, от кого, ако не - или как си го е позволил.
 „В ГЕРБ има самозабравили се хора, които заемат високи държавни длъжности”, призна вицепремиерът по повод на съмненията за корупция . Той обясни, че по принцип хората са "слаби" и, попаднали на властова позиция много от тях се изкушават да черпят от облагите на властта.

По повод сигнала на Яне Янев срещу кмета на Сандански, който е от ГЕРБ, Дончев каза, че нещата изглеждали смущаващи, но още се проверявали и вероятно другата седмица ще има решение. Дончев посочи, че сигналите до етичната комисия досега били повече от 10 от цялата страна и зад тях стояли конкретни лица с имената си.
"След като Цветан Цветанов вече не е част от ГЕРБ  (б.р. той остава член), трябвало да се вземат организационни мерки, за да няма дефицити в работата на партията, посочи Дончев.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп

овен

Имате безброй много идеи

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Имате безброй много идеи, но точно вие сте твърде