Свързани новини

11.07.2019 13:41

Тотев: Търсим кандидат за кмет на Пловдив

Видян 1836 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Очакваме предложения от интелектуални и обществени кръгове за кандидат-кмет на Пловдив, обяви градоначалникът и местен лидер на ГЕРБ Иван Тотев, предаде 24 часа.  Така той разчел посланията на председателя на партията Бойко Борисов от националния съвет. Припомняме, че пловдивският кмет не присъства на съдбоносния форум на управляващите, а вместо това пи узо в южната ни съседка.  19’ първи, още преди месеци писа, че от ГЕРБ най-вероятно повече няма да издигнат Тотев нито за кмет, нито ще му предложат ключова роля в партията.


"Започваме задълбочени анализи на хората за предстоящите местни избори. Лидерът даде сигнал и ние ще анонсираме пред обществеността, че започваме да приемаме предложения както за кандидат-кмет на града, така и за районни кметове и общински съветници. Те ще бъдат разгледани и обсъдени", поясни Тотев.


Дали се притеснява от евентуална проверка на Етичната комисия заради новата си кола, с която беше заснет в Гърция, Тотев отговори с въпрос: "Кой каза, че е моя?"  Пловдивският кмет бе заснет на Халдикиди да шофира чисто нов джип Рейндж Роувър. Самият той ходи на работа от години с Q7. "Коя от двете коли вози по-добре", попита 24 часа. "Е, стига, обърнахте го на шеги и закачки", отвърна той.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

козирог