Свързани новини

08.07.2019 16:13

Експерт: Крием от Европа нивото на престъпността у нас

Видян 2378 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Има генерално разминаване между това, което знаят западните специални служби по отношение на организираната престъпност в България, и това, от което се интересуват и знаят българските специални служби, каза в интервю за седмичното обзорно предаване Метроном на Радио Фокус проф. Николай Радулов. Експертът по национална сигурност и бивш секретар на МВР при Костов говори във връзка с разбитата в пловдивското село Труд фабрика за нелегални цигари.


„В самите пресконференции и разговорите с участниците става ясно, че тази фабрика, а мисля че и при предната се говориха същите неща, е действала в условията на конспиративност, близки или дори същите, каквито използват специалните служби. Въпросът е, че ние и досега не знаем при предишната фабрика кой е ръководил това престъпно деяние. Странно е, че непрекъснато разкриваме престъпления, гордостта на министър-председателя Бойко Борисов е борбата с контрабандата, ние сме я разбили, намалили, но не виждаме контрабандисти от класа, които са в затвора. Т.е. контрабандата е ликвидирана, а контрабандистите явно не съществуват“, коментира проф. Николай Радулов.


 Той подчерта, че това, което е оповестено в страната и министър-председателят се хвали в Европа, не кореспондира с онова, което министърът на вътрешните работи съобщава: че в България нито има условия, нито има организирана престъпност.


"Хубаво е да се знае, че Европол твърди, че в Източна Европа има много сериозна организирана престъпност, която се неглижира от властите ни”, коментира още Радулов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

козирог