Свързани новини

08.07.2019 15:07

До 6000 лева глоба за концесионера на плажа с джипа в морето

Видян 1279 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Концесионерът на плаж Перла може да отнесе глоба до 6000 лева заради допуснатия джип до морето. Както 19’ вчера Ви показа луксозен джип заседна на брега на плажа, след като преди това е трябвало да разтовари джет. Министерството на туризма вече се е самосезирало по случая и се очаква да наложи финансова санкция. Министър Ангелкова лично посети мястото на инцидента.


В ефира на Здравей, България по Нова концесионерът на плажа Лъчезар Захариев обясни: „Това се случва вчера по обяд, когато наистина плажът е пълен. Въпросният нарушител е преминал през всички забранителни съоръжения, които сме поставили на плажа. Не е отразил табелите за забраняване за преминаване на превозни средства, за джипове, за АТВ-та и мотори. Не е спазил и забележката на момчето, отговорно за моторния коридор да не влиза с автомобила си. Дал е мръсна газ през тези 20 м и след това в рамките на 15 секунди джипът е затънал”.


Шофьорът на заседналия джип пък се оправда, че трябвало да закара джета си до морето, защото му предстояло състезание. Подобно нещо обаче не трябва да се прави с автомобил, а с колесар, какъвто водачът не е имал.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…