Свързани новини

08.07.2019 11:24

Много сме брадатите и не всички - мъже в ЕП, сече Слабаков

Видян 1051 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Да успокоя всички, в ЕП е пълно с хора с бради и мустаци, но не всички са мъже”, заяви пред Nova евродепутатът от ВМРО Андрей Слабаков. 
„В ЕП имаше един, който се появи с къси панталонки, фланелчица и беше с развързани кларкове първия ден. А на втория ден смени кларковете с джапанки. Ходят си, както си искат”, разясни режисьорът. „Има поне 5 места в Страсбург и поне 5 места в Брюксел, вътре в парламента, където се пуши”, каза още той.
 Сред първите въпроси, които Слабаков планира да зададе в ЕП, е защо трябва да има два парламента - в Страсбург и Брюксел: "Това мене като гражданин ме изумява. Преките разходи са 110 млн. евро на година, с непреките 580 млн."
 "На Ска Келер името й е Франциска Келер. Нищо хубаво не мисля за Франциска Келер. Такива войнстващи феминистки просто не ги харесвам", посочи Слабаков по адрес на колегата си в ЕП. „Нямам нищо против това мъжете и жените да са равни. Даже мисля, че жените трябва да имат привилегии. Но този вид войнстващ феминизъм, който е абсолютно безсмислен, не го разбирам. Да решиш, че ухажването на жена е сексуален тормоз изглежда прекалено”, констатира режисьорът.
„Движението #MeToo е пълна тъпотия. 99% от това е абсолютна лъжа. Внезапно девойка се сеща, че е била изнасилена преди 15 години. Номера от селски вечеринки! Някой иска да изкара 5 лв. - това е”, каза евродепутатът от ВМРО.
„Няма европейски ценности, има християнски ценности, това е християнски континент в крайна сметка”, добави още Слабаков.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

рак