Свързани новини

07.07.2019 08:07

20 лв. е само входът в Албена

Видян 5209 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Управата на ваканционното селище Албена реши да превърне курорта в първата частна митница, събирайки по 20 лева вход за всяко влизане на автомобил на територията на комплекса, алармира бившият футболен съдия Детелин Баялцалиев. Той отдъхва в курорта от няколко дни, но вече съжалява, че не е отпрашил на почивка към Гърция.


Реферът разказа, че управата на курортния комплекс е поставила 2 бариери за коли и събира от всяко преминаващо возило между 10 и 20 лева. Таксата обаче не е еднократна, а важи само за едно преминаване.


„5 юли, 11:00 часа, Албена. Това са само няколко празни шезлонга с чадъри… Но има 2 бариери за коли. Такса за 1 преминаване 10 или 20 лв! Тоест, ако искаш да отидеш сутринта до Каварна, следобед до Варна, плащаш още 40 лв, или общо за деня 60лв. Ако не, стоиш затворен в Албена и плащаш само 20 лева. А, честито. Да живее гръцкото море! Там няма бариери…. и съответстващите им такси“, възмути се Детелин Баялцалиев.


Той разказа, че нито един автомобил не е допускан да влезе в курорта без да заплати таксата еднократен вход – 10 лева за синя зона и 20 за зелена. „Забележете, че на всички тарифи пише 1 преминаване. Тук е уловката. Ако излезеш – плащаш отново!“, разкри рекетьорската схема на Албена именития страничен съдия от близкото минало.


Първата частна митница, събираща незаконно вход за всеки преминаващ автомобил, без значение дали собственикът му отдъхва в хотел в Албена, или просто идва на плаж, обяснява пустеещите плажове във ваканционното селище.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

телец

Прекрасен ден да го посветите на семейството си

Прекрасен ден да го посветите на семейството си и на