Свързани новини

26.06.2019 11:16

Недоволни излизат на шествие: Хайде да перем

Видян 2533 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Протестно шествие под надслов Хайде да перем, ден за благодарност на КПКОНПИ, организират възмутени граждани. Те не приемат решението на антикорупционната комисия, че няма нарушения с имотите на властта. Шествието вече набира популярност в социалните мрежи и ще се проведе на 27 юни, когато се стягат още два протеста пред президентството. Единият е против новия Закон за защита от шума, който затваря заведенията след 22.30. Вторият е за защита на Черноморието от бетона, след ветото на президента Румен Радев. До момента стотици хора са заявили участието си.


Припомняме, че  КПКОНПИ оневини всички видни политици, замесени в Апартаментгейт. Антикорупционната комисия прекрати преписката срещу Цветан Цветанов, като твърди, че при него не е имало конфликт на интереси нито при гласуването на ЗУТ, нито при замяната и придобиването на луксозен апартамент на ул. Латинка на неколкократно занижена цена.


По същият начин КПКОНПИ се произнесе се и за бившите зам.-министри на младежта и спорта Ваня Колева и на енергетиката Красимир Първанов, и за бившия правосъден министър Цецка Цачева,  и за шефа на комисията по култура Вежди Рашидов. Не е установен конфликт на интереси и по отношение на шефа на ВКС Лозан Панов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв

Денят е идеален за комуникация и изграждане на нови контакти


Денят е идеален за комуникация и изграждане на нови