Свързани новини

25.06.2019 11:23

Борисов: Питайте Цветанов за Еврохолд

Видян 3283 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

  Не знам кой стои зад Еврохолд. Питайте Цветанов! Той вече не е от ГЕРБ. Колкото БСП могат да питат за Жан Виденов, толкова и нас за Цветанов. Това заяви премиерът Бойко Борисов след Коалиционния съвет и уточни, че дружеството, което иска да купи ЧЕЗ, ще има проверки на КЕВР, КЗК и КФН, предаде Епицентър.


ЕРБ продължава да стои зад позицията за 1 лев субсидия за партиите, подчерта премиерът. И допълни: "Коалицията реши да не се променят данъчните закони в рамките на мандата, защото влизат в противорчеие с коалиционните споразумения."


Съветът на управляващата коалиция е решил до края на юли да бъдат променени Законът за политическите политическите партии и Законът за държавния бюджет с цел намаляване на политическите субсидии.


Всички сме на мнение, че субсидиите трябва да бъдат намалени, заяви на брифинг след заседанието на Съвета лидерът на НФСБ и съпредседател на Обединени патриоти Валери Симеонов, предаде Новини бг.


Ние ще инициираме консултации в парламента още тази седмица, за да намерим разумния баланс, тъй като двата закона трябва да бъдат разгледани заедно след постигането на разумен компромис между всички политически сили.


Поставили сме срок те да минат през зала до ваканцията на 1 август, за да не бъдем упреквани, че умишлено отлагаме промените за субсидиите, заяви Симеонов.


Взехме решение до края на юни месец отново да се проведе коалиционен съвет, на който да се направи преглед това, което е изпълнено досега, каза зам.-председателят на "Атака" Десислав Чуколов. Ще се съберем, ще обсъдим кое докъде е стигнало, кое трябва да засилим. Ще отчетем успехите и ще обсъдим това, което трябва да наваксаме, посочи Чуколов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Зад Еврохолд наднича Цветан Цветанов 30.06.2019 14:08

    Зад Еврохолд прозира сянката на Цветан Цветанов. Това заяви енергийният експерт Еленко Божков в предаването “Още от деня” по БСТВ. Финансовото състояние на холдинга в момента се проверява от Комисията за финансов надзор и се очаква до края на седмицата да бъдат представени и резултати от проверката. Застрахователният и финансов холдинг Еврохолд, който иска да купи ЧЕЗ за 335 млн. евро не е в добро финансово състояние, което остро поставя въпроса за финансирането на сделката, заяви пред БСТВ енергийният експерт Еленко Божков. Междувременно стана ясно, че изпълнителният директор на ЕВРОХОЛД Асен Минчев Христов има присъда от Русенския съд затова, че „противозаконно е попречил на орган на власт да изпълняват задълженията си и да контролират спазването на правилата на движение“, съобщават наши източници, които ни изпратиха и факсимиле от присъдата от 6 юни 2007 г. Според Еленко Божков пък Асен Христов е свързан и с бившия председател на ГЕРБ Цветан Цветанов Според енергийния експерт държавата, а не частни дружества трябва да притежават най-голямото електро дружество у нас.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

телец

Емоционалното напрежение може да надделее днес

Емоционалното напрежение може да надделее днес,